ΓΔ: 805.79 -0.57% Τζίρος: 55.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
aegean
Φώτο: Shutterstock

H Αegean εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν

Σημειώνεται ότι η Aegean, το φετινό καλοκαίρι, θα επιχειρεί από οκτώ βάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε 44 χώρες.

Με έναν ακόμη νέο προορισμό εμπλουτίζει η AEGEAN το θερινό πρόγραμμά της, που πλέον ξεπερνά τους 140 προορισμούς σε 44 χώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, από τον Ιούνιο, η AEGEAN θα επιχειρεί με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα (Κυριακή και Πέμπτη) προς το αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν (Eindhoven) αυξάνοντας τους προορισμούς που εξυπηρετεί από και προς την Ολλανδία.

Στην Ολλανδία, η AEGEAN επιχειρεί από και προς την ολλανδική πρώτευσα και το αεροδρόμιο Schiphol του Αμστερνταμ από το 2016, με καθημερινά δρομολόγια καθ' όλη τη  διάρκεια του έτους, με το νέο προορισμό του Αϊντχόβεν να έχει προγραμματιστεί αρχικά για τη θερινή περίοδο, αλλά εκτιμάται ότι θα διατηρηθεί και τη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με αναλυτές της αεροπορικής αγοράς, η πόλη του Αϊντχόβεν, όπως και άλλες μικρότερες πόλεις γύρω από αυτή, διαθέτουν τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα δραστήρια και πολυπληθή ελληνική κοινότητα, κυρίως φοιτητών, αλλά και νέων στελεχών σε επιχειρήσεις δυναμικών κλάδων της ολλανδικής οικονομίας.

Σημειώνεται ότι η AEGEAN, το φετινό καλοκαίρι, θα επιχειρεί από οκτώ βάσεις σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Καλαμάτα, Χανιά) και εξωτερικό (Παρίσι, Λάρνακα) σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε 44 χώρες, προσφέροντας περισσότερες από 11 εκατομμύρια θέσεις την καλοκαιρινή περίοδο, φτάνοντας τους υψηλούς καλοκαιρινούς μήνες, σε αριθμό πτήσεων τα επίπεδα του 2019.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί αναστέλλει η Aegean τις πτήσεις της προς Βηρυττό

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η αναστολή των πτήσεων έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς που διαπιστώθηκε στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους. Τί πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εισιτήριο.
aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Aυξάνει τη συμμετοχή της στην Animawings, ενισχύεται στη Ρουμανία

Η συνολική επένδυση της Aegean για την απόκτηση του 51% της Animawings ανέρχεται σε 1,3 εκατ. ευρώ σε καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο. Η ρουμάνικη εταιρεία θα επιχειρεί αρχικά με 3 αεροσκάφη της Aegean.