ΓΔ: 798.11 -2.39% Τζίρος: 59.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
TBI Bank
Πηγή: TBI Bank

Συνεργασία tbi Bank - Electonet για αγορές χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας

Μέσω της συνεργασίας οι πελάτες της Electonet θα μπορούν να αποπληρώνουν τις αγορές τους σε ισόποσες δόσεις, το ύψος των οποίων θα καθορίζουν οι ίδιοι.

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Electronet, ανακοίνωσε η tbi bank, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του BNPL, δηλαδή την αγορά του «Αγόρασε Τώρα - Πλήρωσε Αργότερα».

Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση με τη συγκεκριμένη συνεργασία η tbi bank εισέρχεται δυναμικά και στην αγορά ηλεκτρικών ειδών, ενώ για τους καταναλωτές η απόκτηση μιας ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής γίνεται πλέον απλή υπόθεση, με την αποπληρωμή της σε ισόποσες δόσεις των οποίων ο αριθμός καθορίζεται από τον ίδιο τον πελάτη. Το σημαντικότερο είναι ότι η αγορά πραγματοποιείται χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η tbi bank εγκρίνει τη διαδικασία με ταχύτητα και διαφάνεια ενώ ο πελάτης υποβάλλοντας την αίτηση στο κατάστημα, βρίσκεται στο ταμείο χωρίς να είναι απαραίτητα πελάτης της tbi bank. Η υπηρεσία αυτή της tbi bank, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα προϊόντων της Electronet, δίνει πρόσβαση σε όλους τους εν δυνάμει καταναλωτές, σε συσκευές και άλλα προϊόντα με ευκολία, αξιοπιστία και την ποιότητα που εγγυάται η Electronet

«Άλλος ένας στρατηγικός μας στόχος επιτυγχάνεται με αυτή τη συνεργασία: να παρέχουμε στο κοινό μας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ειδικά διευκολύνοντας νέους ανθρώπους να κάνουν τις αγορές τους σε δόσεις και να ανοίξουν έτσι πιο εύκολα το σπιτικό τους. Είμαστε χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με την Electronet, ένα δυνατό brand name με εμπειρία, γνώση και σεβασμό στον καταναλωτή», τονίζει ο Κώστας Αρμελίδης, Head of Merchant Solutions της tbi bank Greece.

«Είναι χαρά μας μέσω της συνεργασίας μας με την tbi bank να εξασφαλίζουμε ισχυρότερη αλλά και πιο διευρυμένη αγοραστική δύναμη στον καταναλωτή. Ακόμα και στη νέα αυτή κρίση που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη, με τη λύση που προσφέρουμε, δεν είναι πολυτέλεια για έναν νέο να αγοράσει την κονσόλα παιχνιδιών της αρεσκείας του, ένα κορυφαίο smartphone ή Η/Υ, μια οικιακή συσκευή ή ακόμα και ένα όργανο γυμναστικής. Με περισσότερα από 40 καταστήματα ήδη συμβεβλημένα με την tbi bank σε όλη την Ελλάδα κι ακόμη περισσότερα να έρχονται, μπορεί κανείς να αποκτήσει τη συσκευή, το γκάτζετ ή τον εξοπλισμό που θέλει με ιδιαίτερη ευκολία στην αποπληρωμή», αναφέρει ο CEO της Electronet, Γιώργος Μπουρλέκας.

Οι ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις της tbi bank αφορούν αγορές από 20€ έως και 10.000€. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Διατήρηση των πωλήσεων σε υψηλά επίπεδα, μείωση στα EBIDTA

Η εταιρεία καταγράφει μονοψήφια μείωση κατά 6,9% του EBITDA στα 6,2 εκ. από 6,6 εκ., αλλά και μικρή υποχώρηση των κερδών πριν και μετά τη φορολογία στα 1,7 εκ. έναντι 1,9 εκ. και σε 1,3 εκ. από 1,4 εκ., αντίστοιχα.
Carrefour market
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα Carrefour στην Αττική

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει, καταστήματα,  διαφορετικών τύπων, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις συνθήκες της κάθε τοπικής αγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Αύξηση 11% στις πωλήσεις επταμήνου, «παράλογη» η ακρίβεια

Τον Ιούλιο οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 3%, με τις πολύ καλές επιδόσεις των θυγατρικών σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία να αντισταθμίζουν την στασιμότητα στην εγχώρια αγορά όπου σημειώθηκε μείωση πωλήσεων κατά -0,5%.