ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Alpha Bank: Πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των τραπεζών μέσω e-Banking

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται για λογαριασμούς που διατηρούν σε άλλες ελληνικές τράπεζες έχουν πλέον οι πελάτες της Alpha Bank, μέσα από το my Alpha web.

Πρόσβαση, μέσα από το myAlpha web, στα υπόλοιπα και τις κινήσεις όλων των λογαριασμών που τηρούν σε ελληνικές τράπεζες, αποκτούν, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, οι πελάτες της Alpha Bank.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η νέα λειτουργικότητα βασίζεται στις δυνατότητες του Open Banking και είναι διαθέσιμη από τις 15.12.2019 μέσω του e-Banking της Alpha Bank, καλύπτοντας σε πρώτη φάση λογαριασμούς που τηρούνται στις τράπεζες Εθνική και Πειραιώς, ενώ πολύ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες τράπεζες της ελληνικής αγοράς.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ψηφιακών Δικτύων της Alpha Bank, Σωτήρης Κυριάκος επισήμανε:

«Η Alpha Bank συμμετέχει δυναμικά στις ψηφιακές εξελίξεις και καινοτομεί παρέχοντας, πρώτη στην ελληνική αγορά, τη δυνατότητα στους Πελάτες μας να έχουν, από ένα μόνο σημείο και ανά πάσα στιγμή, τον συνολικό έλεγχο των λογαριασμών που τηρούν σε ελληνικές τράπεζες.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, εργαζόμαστε συστηματικά και εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας ώστε να προσφέρουμε στους Πελάτες μας περισσότερη ασφάλεια, ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νομικές ενέργειες κατά του ΕΦΚΑ από τον σύλλογο εργαζομένων της Alpha Bank

Ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank αναφέρει στην ανακοίνωση του πως ο ΕΦΚΑ από την 1η Ιανουαρίου 2017 παρακρατούσε παράνομα μέχρι το 2020 ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του κλάδου υγείας (ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΑΠΕΤΕ) σε ποσοστό 0,85% μηνιαίως αντί 0,40%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεσμευτική συμφωνία Alpha Bank - Davidson Kempner για την πώληση NPEs 3,4 δισ.

Με την ολοκλήρωση του Project Cosmos, η Alpha Bank θα έχει επιτύχει μείωση των «κόκκινων δανείων» από το 2017 μέχρι σήμερα κατά 18 δισ. σε όρους μικτής λογιστικής αξίας. Στόχος δείκτης NPE 7% στο άμεσο μέλλον.
Βασίλειος Ψάλτης, Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Στόχος η στήριξη και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Κατά την επίσκεψη κλιμακίου στελεχών της τράπεζας στη Ρόδο, ο διευθύνων σύμβουλός της Alpha Bank, υπογράμμισε την πρόθεση του ομίλου να παράσχει κεφάλαια κίνησης αλλά και επενδυτικά δάνεια στις επιχειρήσεις.
Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Κεφάλαιο κίνησης με προνομιακούς όρους σε κατασκευαστικές ΜμΕ

Σύμφωνα με την τράπεζα τα δάνεια θα είναι ύψους έως 200.000 ευρώ, με προνομιακό επιτόκιο και αποπληρωμή έως πέντε έτη για επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο «Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ - ΤΜΕΔΕ».
Psaltis-Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Ιστορική ευκαιρία για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας

Ο CEO της Alpha Bank εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας υπογραμμίζοντας ωστόσο τις μεγάλες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Τι είπε για τη χρηματοδότηση των ΜμΕ.