ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Αποζημίωση 25,4 εκατ. σε θυγατρική της Intrakat με πρωτόδικη απόφαση

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σύμφωνα με το πόρισμα της Τριμελούς Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών γίνονται εν μέρει δεκτά τα αιτήματα αποζημίωσης της «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Α.Ε.Ε.Σ».

Στα 25,41 εκατ. ευρώ φτάνει το ύψος των αποζημιώσεων που θα λάβει η Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Α.Ε.Ε.Σ, θυγατρική της Intrakat, καθώς έγιναν δεκτά εν μέρει τα αιτήματα της από την Τριμελή Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών για το έργο ανάπτυξης ευρυζωνικών υποδομών σε αγροτικές «λευκές» περιοχές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση

Η Intrakat, σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος του ηλεκτρονικού τύπου, διευκρινίζει ότι στο πλαίσιο του έργου της Σύμβασης 1248 "Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές "Λευκές" Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλλευσης – Αξιοποίησης των Υποδομών με ΣΔΙΤ" στη Γεωγραφική Ζώνη 2, της "Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε", η θυγατρική της κατά ποσοστό 70% εταιρεία ειδικού σκοπού "Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Α.Ε.Ε.Σ" είχε υποβάλλει ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών στο πλαίσιο της ως άνω σύμβασης, σχετικές αποζημιωτικές αξιώσεις. 

Η εταιρεία έλαβε γνώση του πορίσματος της Τριμελούς Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών, σύμφωνα με το οποίο γίνονται εν μέρει δεκτά από την ως άνω Επιτροπή αιτήματα αποζημίωσης της "Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Α.Ε.Ε.Σ" συνολικού ποσού 25.417.314 ευρώ

Η εισηγμένη σημειώνει ότι η ως άνω απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, καθώς και ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική με την υπόθεση εξέλιξη.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβολή της έκτακτης ΓΣ της Intrakat μετά από αίτημα του Δ. Κούτρα

Η νέα γενική συνέλευση που έχει ως θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 100 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου. Εκεί θα αξιοποιηθούν οι πόροι της ΑΜΚ από την εταιρεία.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Αναλαμβάνει μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Αττική

Το έργο ύψους 60,7 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, με τις εργασίες να αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 36 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Αττικής που αναλαμβάνει η εταιρεία.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Αποφασίζει για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 100 εκατ.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την προτεινόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα επιταχύνουν το επενδυτικό πλάνο του ομίλου σε κατασκευαστικά έργα υποδομών, έργα ΑΠΕ καθώς και σε νέες επενδύσεις σε real estate σε Ελλάδα και εξωτερικό.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Ενισχύει την παρουσία στις ΑΠΕ εξαγοράζοντας την DNC ENERGY

Ο όμιλος Intrakat διαθέτει σήμερα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος άνω του 1,8 GW, εκ των οποίων 1 GW αφορά αιολικά πάρκα και 0,8 GW αφορά φωτοβολταϊκά πάρκα.