ΓΔ: 898.63 -0.74% Τζίρος: 98.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Τρ. Πειραιώς: Πώληση 30 ακινήτων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Περισσότερα από 260 φυσικά και νομικά πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό υπέβαλλαν προσφορές τον Νοέμβριο για 30 ακίνητα που πωλήθηκαν από την Τρ. Πειραιώς μέσω της ηλέκτρονικής πλατφόρμας της.

Την πώληση 30 ακινήτων έναντι 3,18 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς πως πραγματοποίησε μέσα από την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών properties4sale.gr τον Νοέμβριο. Τον περασμένο μήνα στην πλατφόρμα που έχει περισσότερους από 15.200 χρήστες, περισσότερα από 260 φυσικά και νομικά πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα ακίνητα υποβάλλοντας προσφορές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του Νοεμβρίου 2019, μέσω του properties4sale.gr. Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενεργό διαχείριση ακινήτων που υλοποιεί η Πειραιώς Real Estate, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και την Πειραιώς Leasing A.E.

Στην πρόσφατη δημοπρασία, εγκρίθηκε η πώληση 30 ιδιόκτητων ακινήτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, με συνολικό τίμημα ύψους €3,18 εκατ., ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 260 φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποβάλλοντας προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα από ένα ακίνητα.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πρωτοποριακής πλατφόρμας που διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate ξεπερνούν τα 15.200 άτομα. H δημοπρασία της 20 και 21 Νοεμβρίου, αφορούσε 22 ακίνητα, για τα οποία υποβλήθηκαν 195 προσφορές. Για 14 ακίνητα υποβλήθηκαν 162 έγκυρα αιτήματα «Άμεσης Αγοράς» πριν τη διαδικασία της δημοπρασίας.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης δημοπρασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορμάς (Πειραιώς Real Estate): «Αυξημένη η ζήτηση στα ακίνητα»

Στην 20η Prodexpo μίλησε ο Γεώργιος Κορμάς, επικεφαλής του Group Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς, αποκαλύπτοντας αυξημένη ζήτηση στην αγορά των ακινήτων και υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να τεθούν κανόνες.