ΓΔ: 1012.07 0.80% Τζίρος: 2.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:40:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
emporio, eshop, e-commerce
Φώτο: Shutterstock

Διευρύνουν τη συνεργασία τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο Skroutz και Softone

Η στρατηγική συμμαχία των δυο εταιρειών θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισάγουν τα προϊόντα τους στο skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι.

Ο όμιλος εταιρειών SOFTONE και η Skroutz ανακοίνωσαν ότι διευρύνουν την πολυετή κι επιτυχημένη συνεργασία τους, παρέχοντας στους πελάτες τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν περαιτέρω τη δυναμική των πωλήσεών τους μέσα από την πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών ηλεκτρονικής διάθεσης των προϊόντων τους.

Μετά το Prosvasis GO, που αποτέλεσε το πρώτο integration μίας λύσης λογισμικού της αγοράς με το skroutz marketplace, οι δύο οργανισμοί επεκτείνουν τη real-time διασύνδεση της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου με το σύνολο των εμπορικών εφαρμογών του ομίλου SOFTONE,καθώς και τη νέα πρωτοποριακή λύση λιανικής GO RetailOn Cloud.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας και ταχύτατης, ασφαλούς μεταφοράς δεδομένων, η διασύνδεση επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται το σύνολο των συναλλαγών -και των σχετικών εργασιών τους- με το skroutzmarketplace, μέσα από το περιβάλλον των εφαρμογών SOFTONE

Αυτοματοποιημένα, χωρίς λάθη ή καθυστερήσεις στη λήψη, δρομολόγηση και εκτέλεση των παραγγελιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των τελικών πελατών τους. Με τη διεύρυνση του integration των λύσεων των δύο κορυφαίων οργανισμών, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τα προϊόντα τους στο skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι. Την ίδια στιγμή, αυτή ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με τα στοιχεία των παραγγελιών που καταχωρούνται στο skroutz, δημιουργώντας αυτόματα όλες τις απαραίτητες εγγραφές, χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις.

Όπως υπογράμμισαν εκπρόσωποι των δύο πλευρών, η στρατηγική συνεργασία του ομίλου SOFTONE και της Skroutz εναρμονίζεται πλήρως με τη γενικότερη φιλοσοφία των δύο οργανισμών αναφορικά με την αξιοποίηση της καινοτομίας, αντανακλώντας παράλληλα την κοινή δέσμευσή τους για τη συστηματική εισαγωγή ψηφιακών λύσεων που αναβαθμίζουν έμπρακτα την καθημερινή λειτουργία των ελληνικών επιχειρήσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Skroutz-Point
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Skroutz: Ξεκινά παραδόσεις και στη στρατηγική αγορά της Κύπρου

Οι χρήστες θα πρέπει να ορίσουν τη διεύθυνση αποστολής, ώστε να διαπιστώσουν τη διαθεσιμότητα της αποστολής, με την διάθεση της υπηρεσίας να έρχεται σε συνέχεια των εξατομικευμένων εμπειριών που προσφέρει η Skroutz.
eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκτοξεύτηκαν κατά 150% οι παραγγελίες της φετινής Black Friday

Στα 14,5 εκατ. ανήλθαν οι επισκέψεις στο Skroutz.gr κατά την διάρκεια της φετινής εβδομάδας Black Friday σημειώνοντας αύξηση 42%. Άνοδο 73% σημείωσε ο τζίρος σε σχέση με το 2019 και διαμορφώθηκε στα 41,3 εκατ. ευρώ.
eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Olympia Group και BOX NOW δημιουργούν το μεγαλύτερο δίκτυο locker

Στόχος της συνεργασίας είναι να υπάρξει ένα νέο μοντέλο στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου που αξιοποιεί τις σύγχρονες πλατφόρμες logistics, διευρύνοντας τις επιλογές για τους χρήστες και κάνοντας ταχύτερες τις παραδόσεις των προϊόντων.
skroutz
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία της Skroutz με την Mastercard ενόψει γιορτών

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε με μία καμπάνια «Buy Now Pay Later», όπου οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας Mastercard έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ από την πλατφόρμα της Skroutz με έως 12 άτοκες δόσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συμφωνία στο ηλεκτρονικό εμπόριο για Viva Wallet και Klarna

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλη την Ευρώπη που συνεργάζονται με τη Viva Wallet, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιλογές Pay in 3, Pay in 30 days, Pay now, αλλά και η δυνατότητα χρηματοδότησης αγορών σε διάστημα 3-36 μηνών.