ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
epsilon net
Φώτο: Epsilon Net

Κοντά σε στρατηγική συμφωνία Epsilon Net και Εθνική Τράπεζα

Σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση της εταιρείας πληροφορικής η ολοκλήρωση των συζητήσεων αναμένεται το προσεχές διάστημα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σε προχωρημένες συζητήσεις για τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται η εταιρεία Epsilon Net, εν μέσω της αύξησης του βηματισμού του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Η εταιρεία πληροφορικής που βρίσκεται σε διαρκή ανοδική τροχιά και αυξάνει συνεχώς το αποτύπωμά της στην αγορά έχει ήδη συνεργαστεί με την Εθνική Τράπεζα στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Epsilon Net, η ολοκλήρωση των συζητήσεων αναμένεται το προσεχές διάστημα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, που μπορεί να «λύσει» τα χέρια των πελατών μέσα από την χρήση fintech υπηρεσιών.

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο, η Εθνική Τράπεζα είχε προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με Epsilon Net, Quest και Microsoft με στόχο την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία MμΕ» του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα.

Η συνεργασία αυτή θα πρόσφερε στους επιχειρηματικούς πελάτες της Εθνικής ενημέρωση για το πρόγραμμα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Πλάνου Ψηφιακού Μετασχηματισμού καθώς και εξατομικευμένες λύσεις ασφάλειας, και επιχειρηματικής συνέχειας και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί το ηλεκτρονικό κανάλι των επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MME»,  ύψους 180.000.000 ευρώ, παρέχει ενισχύσεις ύψους 90% μέσω voucher,  (άυλης επιταγής με τη μορφή οκταψήφιου κωδικού), που θα εκδίδεται προς όφελος της δικαιούχου επιχείρησης και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αγορά ψηφιακών εργαλείων και εφαρμογών λογισμικού

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 7,5% της Epsilon Net, ποιοι είναι οι όροι

Η Εθνική Τράπεζα θα καταβάλει 7,4 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό τίμημα να ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα υπάρχει option για την απόκτηση ενός επιπλέον 7,5% τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας συμφωνίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Άνοδος άνω του 70% για τζίρο και κερδοφορία στο α' εξάμηνο

Μετά και τις πρόσφατες εξαγορές, ο αριθμός των ενεργών πελατών του Ομίλου είναι πλέον πάνω από 125.000, με την διοίκηση της Epsilon Net να εκτιμά πως το 2022 θα κλείσει με τα έσοδα να αναμένεται να αυξηθούν κατά 50% και τα EBITDA να είναι ενισχυμένα κατά 30%.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Αναπτύσσεται στον κλάδο του τουρισμού με 3 εξαγορές

Στα 500.000 ευρώ πλησίασε το τίμημα για την εξαγορά των τριών επιχειρήσεων, με τον όμιλο να στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λύσεων και υπηρεσιών που να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.