ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:56:19 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στρατηγική συμφωνία στο ηλεκτρονικό εμπόριο για Viva Wallet και Klarna

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλη την Ευρώπη που συνεργάζονται με τη Viva Wallet, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιλογές Pay in 3, Pay in 30 days, Pay now, αλλά και η δυνατότητα χρηματοδότησης αγορών σε διάστημα 3-36 μηνών.

Η Viva Wallet ενώνει δυνάμεις με την Klarna σε ευρωπαϊκό επίπεδο. To εναλλακτικό μοντέλο πληρωμών της Klarna -με 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και 2 εκατομμύρια συναλλαγές ημερησίως- εντάσσεται πλέον στις, άνω των 30, μεθόδους πληρωμών, που είναι ενσωματωμένες στις καινοτομικές online και in-store τεχνολογικές πλατφόρμες της Viva Wallet.

Μέσω αυτής της σύμπραξης, οι έμποροι που συνεργάζονται με τη Viva Wallet, ανταποκρίνονται στην ανάγκη της νέας γενιάς καταναλωτών για ευέλικτες, εναλλακτικές λύσεις πληρωμών, που συμβάλλουν στον έλεγχο των οικονομικών τους.

Ανάλογα με τις διαθέσιμες υπηρεσίες της Klarna σε κάθε ευρωπαϊκή αγορά, θα ενεργοποιηθούν οι επιλογές Pay in 3, Pay in 30 days, Pay now, αλλά και η δυνατότητα χρηματοδότησης αγορών σε διάστημα 3-36 μηνών. Ειδικότερα στην Ελλάδα, η συνεργασία ξεκινά, δίνοντας έμφαση στην υπηρεσία «Pay in 3» της Klarna (πληρωμή σε 3 δόσεις).

Οι εγχώριες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που συνεργάζονται με τη Viva Wallet, μπορούν να ενσωματώσουν σχεδόν αυτόματα την επιλογή «Buy Now, Pay Later» της Klarna, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του payment gateway Viva Wallet Smart Checkout. Εύκολα και γρήγορα προσφέρουν με αυτόν τον τρόπο στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα να «πληρώνει όταν και όπως επιθυμεί, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα», όπως ορίζει το όραμα της Klarna

Όλες οι μέθοδοι συναλλαγών που προσφέρει η Viva Wallet -από τα διεθνή και τοπικά σχήματα πληρωμών έως το δημοφιλές μοντέλο αγορών με δόσεις- αποσκοπούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στη διευκόλυνση του καταναλωτή.

«Στη Viva Wallet μοιραζόμαστε την ίδια αποστολή με την Klarna: Στόχος μας είναι μία απλοποιημένη διαδικασία πληρωμών. Μαζί συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της εμπειρίας του καταναλωτή που αναζητά έξυπνες λύσεις πληρωμών, ενώ καθιστούμε τη διαδικασία integration εξαιρετικά εύκολη και προσιτή για τους εμπόρους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν αυτή την παγκόσμια τάση στις πληρωμές,» αναφέρει ο Αλέξανδρος Παππάς, Ε-Commerce Director της Viva Wallet.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eshop, emporio, internet, elstat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Olympia Group και BOX NOW δημιουργούν το μεγαλύτερο δίκτυο locker

Στόχος της συνεργασίας είναι να υπάρξει ένα νέο μοντέλο στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου που αξιοποιεί τις σύγχρονες πλατφόρμες logistics, διευρύνοντας τις επιλογές για τους χρήστες και κάνοντας ταχύτερες τις παραδόσεις των προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα γραφεία της Viva Wallet αντί 31,5 εκατ. ευρώ απέκτησε η Prodea

Το ακίνητο συνολικής επιφάνειας περίπου 20.100 τ.μ. είναι πλήρως εκμισθωμένο με βασικό μισθωτή την cloud-based neobank, με την εν λόγω συναλλαγή να χρηματοδοτείται από το πράσινο ομόλογο της εταιρείας που εξέδωσε το 2021.
emporio, eshop, e-commerce
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευρύνουν τη συνεργασία τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο Skroutz και Softone

Η στρατηγική συμμαχία των δυο εταιρειών θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισάγουν τα προϊόντα τους στο skroutz marketplace μέσα από το περιβάλλον της εμπορικής τους εφαρμογής, ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα ή όχι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Μπαίνει στις ηλεκτρονικές πληρωμές με την ανταποδοτική εφαρμογή payzy

Η νέα υπηρεσία του ΟΤΕ επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, μέσα από το κινητό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
leroy merlin
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Premia με Leroy Merlin για κατασκευή dark store στη Θεσσαλονίκη

Ο νέος χώρος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 και θα έχει στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταστημάτων της Leroy Merlin στην περιοχή. Στα 130.000 ευρώ τα έσοδα από τα ετήσια μισθώματα για την Premia.