ΓΔ: 1041.51 0.82% Τζίρος: 120.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
data-kiniti-mobile-dedomena-kostos
Φώτο: Shutterstock

Mobile Technology: Αύξηση κερδών 31% και εσόδων 37% κατά τη χρήση

Η Mobile Technology προωθεί συστηματικά και αποκλειστικά ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στα Logistics και στη Λιανική.

Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδών σημείωσε η Mobile Technology κατά τη διάρκεια της οικονομικής χρήσης που ολοκληρώθηκε στις 30/6/2022.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε αύξηση 37% στον κύκλο εργασιών της, ο οποίος ανήλθε στα 7,01 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και αύξηση 31% στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) , που ανήλθαν περίπου σε 976.000 ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων της Mobile Technology επίσης σημείωσαν αύξηση της τάξης του 33% και ανήλθαν στα 767.000 ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 36% και ήταν 595.000 ευρώ.

Η ανάπτυξη της Mobile Technology, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος, ήταν αποτέλεσμα της ευρύτερης εμπορικής στρατηγικής που εφαρμόζει η εταιρεία.

Η Mobile Technology προωθεί συστηματικά και αποκλειστικά ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στα Logistics και στη Λιανική. Τόσο οι λύσεις, όσο και τα προϊόντα της έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα στην αύξηση της παραγωγικότητας και για αυτό κέρδισαν την εμπιστοσύνη της αγοράς εν μέσω δύσκολων διεθνών συγκυριών.

Παράλληλα, η Mobile Technology ως τεχνολογικός συνεργάτης του 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στη χώρα, φρόντισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Manos-Alexandros-Netcompany-Intrasoft
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλεξ. Μάνος: Τρεις προτάσεις για επίσπευση των ψηφιακών έργων του RRF

Ο CEO της εταιρείας πρότεινε τρεις παρεμβάσεις για βελτίωση του πλαισίου υλοποίησης των διαγωνισμών του Δημοσίου με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες ευκαιρίες σε επενδυτές από την είσοδο της Seedblink στη δευτερογενή αγορά

Η πλατφόρμα σχεδιάζει να επεκτείνει αυτήν τη λειτουργικότητα πέρα από τους νέους γύρους χρηματοδότησης μέχρι το τέλος του έτους, επιτρέποντας στους επενδυτές να διαπραγματεύονται τα assets όλων των εταιρειών του χαρτοφυλακίου.
alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ψηφιακή διαχείριση των εταιρικών εξόδων μέσω της bizpay

Με τη χρήση του bizpay, η παραδοσιακή διαδικασία με τα παραστατικά σε φυσικό χαρτί αντικαθίστανται με ψηφιακή διαχείριση, αφού ο υπάλληλος που χρησιμοποιεί την bizpay κάρτα, «μοιράζεται» τα παραστατικά με το λογιστήριο της επιχείρησης.