ΓΔ: 1217.75 1.48% Τζίρος: 81.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Prodea Inv.

Prodea: Παραιτήθηκε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, συνεχίζει τη λειτουργία της

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου με τα εναπομείναντα τρία μέλη χωρίς αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους.

Την λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου με τα εναπομείναντα τρία μέλη αποφάσισε το ΔΣ της Prodea, χωρίς αντικατάσταση του παραιτηθέντος κου Ιωάννη Κυριακόπουλου από μέλος του καθώς και των επιτροπών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Prodea Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (η «Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι συνέχεια της από 20.02.2023 παραίτησης του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κου Ιωάννη Κυριακόπουλου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και των επιτροπών του, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής Ελέγχου η οποία έχει ορισθεί για την τρέχουσα θητεία της ως επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου με την από 08.06.2021 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την 21.02.2023 αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας με τα εναπομείναντα τρία (3) μέλη χωρίς αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, κατ΄εφαρμογή του άρθρου 44 παρ. 1στ του Ν. 4449/2017 και του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου.

Ενόψει των ανωτέρω, η Επιτροπή Ελέγχου κατά την από 21.02.2023 συνεδρίασή της επιβεβαίωσε τον ορισμό ως Προέδρου αυτής του κ. Σπυρίδωνα Μακριδάκη, ανεξάρτητου, μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 44 παρ. 1 περ. ε του Ν. 4449/2017, στον Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου και στην με αριθμό πρωτοκόλλου 1508/17.07.2020 εγκύκλιο της Διεύθυνσης Εισηγμένων Εταιρειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Κος Σπυρίδων Μακριδάκης του Γεωργίου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

2. Κος Πρόδρομος Βλάμης του Γρηγορίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

3. Κα Γαρυφαλλιά Σπυριούνη του Βασιλείου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

Η Επιτροπή Ελέγχου θα συνεχίσει τη λειτουργία της με την ανωτέρω σύνθεση μέχρι την επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία θα ενημερωθεί για την παραίτηση του κου Ιωάννη Κυριακόπουλου και θα κληθεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό και τις ιδιότητες των μελών της Επιτροπής Ελέγχου για το υπόλοιπο της θητείας της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-PRODEA-LOGISTICS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Prodea απέκτησε συγκρότημα logistics 59.015 τ.μ., στον Ασπρόπυργο

Η επένδυση αυτή εντάσσεται στην επενδυτική στρατηγική της εταιρείας για ενίσχυση της παρουσίας της στον νευραλγικό κλάδο των logistics αλλά και για τον εμπλουτισμό του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα γραφεία της Viva Wallet αντί 31,5 εκατ. ευρώ απέκτησε η Prodea

Το ακίνητο συνολικής επιφάνειας περίπου 20.100 τ.μ. είναι πλήρως εκμισθωμένο με βασικό μισθωτή την cloud-based neobank, με την εν λόγω συναλλαγή να χρηματοδοτείται από το πράσινο ομόλογο της εταιρείας που εξέδωσε το 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην απορρόφηση πέντε θυγατρικών εταιρειών της προχωρά η Prodea

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και των Απορροφώμενων όρισαν ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού για τους σκοπούς της συγχώνευσης την 30.09.2022 και προχώρησαν στην από κοινού σύνταξη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.