ΓΔ: 1209.34 1.34% Τζίρος: 72.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Pagkritia Trapeza
Πηγή: Παγκρήτια Τράπεζα

Παγκρήτια: Επιτάχυνση της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Κεντ. Μακεδονίας

Η Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις δυναμικές αγορές της Κατερίνης και των Σερρών.

Σε συνέχεια της συμφωνίας απορρόφησης του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από στελέχη της ανώτερης διοίκησης πραγματοποίησε χθες και σήμερα επίσκεψη και συσκέψεις με στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την επίσπευση των διαδικασιών λειτουργικής συγχώνευσης των δυο τραπεζικών ιδρυμάτων, οι οποίες προβλέπεται να έχουν  ολοκληρωθεί, νομικά και λειτουργικά, μέχρι τις 30/09/2023. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των συσκέψεων συζητήθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της επόμενης ημέρας και η επιτάχυνση των διαδικασιών με γνώμονα την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη παροχή τραπεζικών υπηρεσιών που βασίζεται στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα και τις χρηματοδοτικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Η Παγκρήτια Τράπεζα, με την απορρόφηση του δικτύου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας θα ισχυροποιήσει τη θέση της στις δυναμικές αγορές της Κατερίνης και των Σερρών. Σε συνδυασμό με το υφιστάμενο δίκτυό της στη Θεσσαλονίκη και την προσθήκη των καταστημάτων της HSBC θα δημιουργήσει το εφαλτήριο της Τράπεζας στην Β. Ελλάδα, με στόχο τη στήριξη των επιχειρηματικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της περιοχής.

Οι εργασίες εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο μετασχηματισμού και ανάπτυξης της Τράπεζας, διαμορφώνοντας πλέον ένα δίκτυο καταστημάτων που θα ξεπερνά τα 60 καταστήματα πανελλαδικά στο τέλος του 2023.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια Τράπεζα: Στα 2,68 δισ. ευρώ το ενεργητικό της το 2022

Το 1,6 δισ. ευρώ άγγιξαν το 2022 οι καταθέσεις στην τράπεζα και η προ φόρων κερδοφορία διαμορφώθηκε στα 5,3 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 4,1% έναντι του 2021. Οι αλλαγές στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Παγκρήτια Τράπεζα αναβαθμίζει την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής

Η νέα πλατφόρμα έχει σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ δίνει έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση και δυνατότητα μιας φιλικής διαδραστικότητας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια Τράπεζα: Τα επόμενα βήματα μετά την απορρόφηση της HSBC

Με την εξαγορά της HSBC η Παγκρήτια θα εισέλθει σε νέους τομείς τραπεζικών εργασιών που είχε μέχρι σήμερα πολύ μικρά μερίδια αγοράς ενώ θα επεκταθεί δυναμικά και σε τομείς όπως οι τραπεζοασφάλειες. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η μείωση των «κόκκινων δανείων»
Pancretia-Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζει την επέκτασή της η Παγκρήτια, νέο κατάστημα στην Καλαμάτα

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της ορθολογικής επέκτασης του Δικτύου καταστημάτων σε νέες αγορές με ιδιαίτερη δυναμική άρχισε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της τράπεζας.