ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Coca-Cola HBC διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της στην Ιταλία

Η Coca-Cola HBC διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της καθώς ανακοίνωσε πως κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της ιταλικής εταιρείας μεταλικού νερού και αναψυκτικών Lurisia.

Η Coca-Cola HBC διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της καθώς ανακοίνωσε πως κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της ιταλικής εταιρείας μεταλικού νερού και αναψυκτικών Lurisia.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί μέσω της θυγατρικής Coca-Cola HBC Italia με την συμφωνία να ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του 2019.

Το αντίτιμο της συμφωνίας για την καινοτόμα ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1940 και ξεχωρίζει για τις συσκευασίες μπουκαλιών της που μοιάζουν με καμπάνες, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη μητρική The Coca-Cola Company και θα φτάσει τα 88 εκατ. Ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τα προϊόντα της Lurisia αντιπροωπεύουν την ποιότητα, την αυθεντικότητα, την γεύση και το ιταλικό lifestyle» και συμπληρώνει πως «Η εξαγορά της Lurisia συμπληρώνει το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο αναψυκτικών της Coca-Cola HBC στην Ιταλία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola Τρία Έψιλον: Επενδύσεις ύψους 17,8 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Αύξηση τζίρου, όγκου πωλήσεων και κερδοφορίας παρουσίασε το 2018 η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 17,8 εκατ. ευρώ συνεχίζοντας το επενδυτικό της πλάνο στη χώρα μας, όπως αποκαλύπτουν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola HBC: Αποκτά την Three Cents από την IDEAL έναντι 45 εκατ.

Όπως τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συνήθεις κανονιστικές εγκρίσεις, οι οποίες αναμένεται να ληφθούν κατά την διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του έτους.
prodea
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενοδοχείο στην Ιταλία έναντι 49 εκατ. ευρώ αποκτούν Prodea και η Invel

Η Prodea και η Invel θα προβούν στη ριζική ανακαίνιση του ακινήτου, το ύψος της οποίας εκτιμάται ότι θα ανέλθει περίπου στα 25 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, χωρητικότητας έως και 100 δωμάτια, πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων