ΓΔ: 1458.52 0.43% Τζίρος: 74.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Epsilon Pay: Η νέα υπηρεσία από την Εθνική και τον όμιλο της Epsilon Net

Η υπηρεσία θα διατίθεται από το δίκτυο πωλήσεων των εταιριών του Ομίλου και μετά την αρχική ενεργοποίηση θα παρέχεται αυτόματα μέσα από όλα τα ERP και τα συστήματα τιμολόγησης της Εpsilon.

Την ολοκλήρωση της υλοποίησης της υπηρεσίας Epsilon Pay ανακοίνωσαν η Εθνική Τράπεζα και ο Όμιλος της Epsilon Net Α.Ε. Η νέα ψηφιακή υπηρεσία, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση έχει ως στόχο να δώσει ολοκληρωμένη λύση στην αυτοματοποίηση της είσπραξης των τιμολογίων που εκδίδουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και στην άμεση αντιστοίχιση, συμφωνία & λογιστικοποίηση των σχετικών συναλλαγών. 

Η υπηρεσία θα διατίθεται από το δίκτυο πωλήσεων των εταιριών του Ομίλου και μετά την αρχική ενεργοποίηση θα παρέχεται αυτόματα μέσα από όλα τα ERP και τα συστήματα τιμολόγησης της Εpsilon Net. Στην αρχική φάση, θα ενεργοποιηθεί η διάθεσή της στις αναβαθμισμένες εκδόσεις των προϊόντων PYLON, GALAXY & EPSILON SMART ενώ σταδιακά προβλέπεται η ενσωμάτωσή της στο σύνολο των προϊόντων των θυγατρικών  της Εpsilon Net.

Η υπηρεσία Epsilon Pay (καθώς και οι συνοδευτικές υπηρεσίες που θα παρουσιασθούν παράλληλα  - Banking Aggregator & Epsilon Pay ΒΙ) αποτελεί την πρώτη ομάδα υπηρεσιών που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας της ΕΤΕ με την Epsilon Net και η οποία προβλέπει τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων & υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση και στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. 

Με βάση τη στρατηγική συμφωνία, προβλέπεται η σταδιακή ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών/προϊόντων και η απευθείας διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων της Epsilon Net (ERP, Εμπορικολογιστικές Εφαρμογές) με τα συστήματα της ΕΤΕ αξιοποιώντας την εξελιγμένη Open Banking πλατφόρμα της ΕΤΕ στην περιοχή του Embedded Banking.
 
Οι τραπεζικές υπηρεσίες και τα προϊόντα θα διατίθενται, τόσο στις επιχειρήσεις που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούν τα συστήματα της Epsilon Net όσο και σε όλες τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις – πελάτες  της ΕΤΕ και θα έχουν ως στόχο να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ψηφιακές ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων προσφέροντας  υψηλού επιπέδου εμπειρία χρήσης στους τελικούς πελάτες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 7,5% της Epsilon Net, ποιοι είναι οι όροι

Η Εθνική Τράπεζα θα καταβάλει 7,4 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό τίμημα να ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα υπάρχει option για την απόκτηση ενός επιπλέον 7,5% τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας συμφωνίας.