ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βιοκαρπέτ: Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της θυγατρικής Albio Data

Η συγχώνευση πραγματοποιήθηκε με απορρόφηση από την Εταιρεία της Απορροφώμενης «ALBIO DATA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση δια απορρόφησης από την Βιοκαρπέτ της κατά 100% της θυγατρικής της εταιρείας, Albio Data. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: 

Η εισηγμένη Εταιρεία με την επωνυμία «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης του κοινού και των μετόχων της, ενημερώνει στο επενδυτικό κοινό ότι την 19η Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η συγχώνευση δι' απορρόφησης από την Εταιρεία, της κατά 100% της (μη εισηγμένης) θυγατρικής της εταιρείας, με την επωνυμία «ALBIO DATA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» με την καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) της υπ' αριθμ. Πρωτ. 3071978ΑΠ/19.10.2023 απόφασης του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εταιρειών, Τμήμα Εισηγμένων Α.Ε. της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, υπαγομένη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΑΔΑ: ΨΩ7Δ46ΝΛΣΞ-Φ7Τ).

Η συγχώνευση πραγματοποιήθηκε με απορρόφηση από την Εταιρεία της Απορροφώμενης «ALBIO DATA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», με εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 7-21 και 31-38 του Ν. 4601/2019, των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993 και σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ν. 4548/2018, όπως ισχύουν, είχε δε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή της Απορροφώμενης από το μητρώο των εταιρειών και την παύση της νομικής της ύπαρξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μείωση του τζίρου 9,9% για τη Βιοκαρπέτ το α' εξάμηνο του 2023

H μείωση της κερδοφορίας όσο και του περιθωρίου κέρδους οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση της τιμής του αλουμινίου και όχι στην μείωση των ποσοτήτων, η οποία επηρέασε τα αποτελέσματα της θυγατρικής ΕΞΑΛΚΟ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιοκαρπέτ: Αναστέλλει τη λειτουργία εργοστασίου στη Λάρισα λόγω πλημμύρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας τις επόμενες μέρες θα γίνει η καταγραφή των ζημιών και θα αποζημιωθεί πλήρως από την ασφαλιστική κάλυψη. Αίτημα στο ΧΑ για προσωρινή αναστολή της μετοχής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερδιπλασιασμός κερδών 115% για τον όμιλο Βιοκαρπέτ στα 10,84 εκατ.

Αυτή η χρονιά ήταν ένα έτος ορόσημο για τον Όμιλο, αφού πέτυχε ιστορικά πολύ υψηλές επιδόσεις, παρά τις δυσμενείς συνθήκες στην οικονομία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, των πληθωριστικών πιέσεων και της ενεργειακής κρίσης.