ΓΔ: 1480.23 -0.15% Τζίρος: 72.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Με 213 εκ. ευρώ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση κεφαλαίων της Deca Investments

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων το οποίο θα δημιουργήσει υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές αλλά παράλληλα θα βοηθήσει την ανάπτυξη σημαντικών Ελληνικών εταιρειών.

To επενδυτικό fund της Deca Investments Diorama II ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο συγκέντρωσης κεφαλαίων (final closing) συγκεντρώνοντας 213 εκατ. ευρώ – μια μεγάλη επιτυχία μέσα σε ένα ανήσυχο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

To θετικό αυτό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την επενδυτική φιλοσοφία της Deca Investments η οποία εστιάζει σε εταιρείες όπου ο συνδυασμός της ποιότητας διοίκησης, της δυναμικής του κλάδου και των θεμελιωδών τους στοιχείων δείχνουν ότι η αναμενόμενη προσαρμοσμένη - στον - κίνδυνο απόδοση θα είναι ελκυστική αλλά και την εμπιστοσύνη ελληνικών και διεθνών θεσμικών επενδυτών, καθώς και Ελλήνων επιχειρηματιών, αναφέρει ανακοίνωση.

Ο κ. Νίκος Κούλης, Partner και Διευθύνων Σύμβουλος της Deca Investments δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε την καλή τύχη να έχουμε μια εξαιρετική ομάδα επενδυτών με διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, κρατικά ταμεία χρηματοδοτήσεων, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, συνταξιοδοτικά ταμεία, family offices και διακεκριμένους επιχειρηματίες.

Ο στόχος μας, όπως και στο Diorama I, είναι να διαμορφώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων το οποίο θα δημιουργήσει υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές αλλά παράλληλα θα βοηθήσει την ανάπτυξη και πρόοδο σημαντικών Ελληνικών εταιρειών και συνεπακόλουθα θα ωφελήσει την ελληνική οικονομία. Εκ μέρους των εταίρων της Deca Investments θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας χωρίς την προσπάθεια και αφοσίωση των οποίων αυτός ο υψηλός στόχος δεν θα είχε επιτευχθεί».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deca Investments: Άντλησε 158 εκατ. στον πρώτο κύκλο του Diorama II

Το νέο fund θα επικεντρωθεί στην ελληνική αγορά επενδύοντας σε επιχειρήσεις με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η DECA αναμένει ότι μετά από την τελική περίοδο διάθεσης τα κεφάλαια του Diorama II θα υπερβαίνουν τα 200 εκατ. ευρώ. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Έγκριση για διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 342 εκατ.

Το προς διανομή ποσό μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή προσαυξάνεται με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 52.080.673 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία, και διαμορφώνεται τελικώς στο μικτό ποσό €0,09333045 ανά μετοχή.
businessdaily-Softweb-Xrimatistirio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Softweb: Κομβικό σημείο η εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Χτύπησε το καμπανάκι σήμερα για την Softweb που εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρίας ήταν στα 0,86 ευρώ ανά μετοχή.