ΓΔ: 814.06 -0.32% Τζίρος: 41.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

H Fitch, o Φρεσκούλης, η σιγή ασυρμάτου από Σαββίδη και το τέλος της Global Finance

Γιατί διστάζουν για την αναβάθμιση οι οίκοι αξιολόγησης, το ενδιαφέρον Θεοδωρόπουλου για την ταχέως αναπτυσσόμενη Eurocatering, η δεινή θέση του Ι. Σαββίδη, το τέλος του εγχειρήματος της Global Finance και το μεγάλο ενδιαφέρον για την Αριάδνη.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι ξένες πρεσβείες και το appodixi, ο θόρυβος στις τράπεζες και το πλαφόν στο ΦΑ

Ο υποτιθέμενος επενδυτικός πυρετός στις τράπεζες, πώς περπατά η ελληνική πρόταση για πλαφόν στο αέριο, οι εξελίξεις για τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων, το δράμα της Credit Suisse και η ομιλία της Ευγενίας Μανωλίδου σε Καναδούς επενδυτές.
Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα... γερμανικά του Ευ. Μυτιληναίου, η ανησυχία Ενρία και η πτώση της Intracom

Η σκληρή κριτική Μυτιληναίου στη Γερμανία, η νέα προειδοποίηση Ενρία στις τράπεζες, η περιοδεία της Alpha Bank, η Eurobank στο project Naxos Island, γιατί η επιστροφή κεφαλαίου δεν ευνόησε τη μετοχή της Intracom και οι εξαιρετικές επιδόσεις του ΟΛΠ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η αντίδραση στις αγορές, το δράμα της Credit Suisse και η «βουτιά» της Intrakat

Το ισχυρό ξεκίνημα των αγορών κόντρα στο October effect και στις ανησυχίες για την Credit Suisse, πώς οι φήμες για ΑΜΚ «βύθισαν» τη μετοχή της Intrakat, η σύσκεψη για τις ανατιμήσεις, το deal AΝΕΚ - Attica, οι αλλαγές στην ΕΥ, και η μεταγραφή της Alpha Finance.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η κωλοτούμπα του ΤΧΣ, οι αδυναμίες της Intrakat και οι βρετανικές... μπαρούφες

Η Βρετανία στα ίχνη... Βαρουφάκη, η στροφή του ΤΧΣ για την Attica, το αδύναμο εξάμηνο της Intrakat, η πτώση της μετοχής του ΑΔΜΗΕ, τα ρεκόρ εισπραξιμότητας και η Phoenix Vega Mezz, η μεγάλη ανησυχία για τις αγορές και οι θλιβερές επιδόσεις της Δικαιοσύνης.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το Ταμείο Ανάκαμψης, η προφητεία για το δολάριο, η διανομή από ΕΛΠΕ και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Γιατί οι ισχυρές επιχειρήσεις βλέπουν με άλλο μάτι τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης, η πρόβλεψη ενός «γκουρού» για το δολάριο, το γρήγορο μέρισμα από ΕΛΠΕ και τα «ματς» σε διοικητικό συμβούλιο μεγάλου εισηγμένου ομίλου.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι καταθέσεις - θαύμα, το μπέρδεμα στην Παγκρήτια και οι μετοχές των διυλιστηρίων

Η μεγάλη έκπληξη από την αύξηση των καταθέσεων τον Αύγουστο, τα μπρος - πίσω Μπάκου και Καϋμενάκη για την αύξηση της Παγκρήτιας, η κρίσιμη ημέρα για ΕΛΠΕ και ΜΟΗ και η αιφνιδιαστική επίθεση στους short από την Τράπεζα της Αγγλίας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το μέρισμα των τραπεζών, ΧΑ και Τουρκία, το επόμενο βήμα Σουρέτη και η στερλίνα

Ο προβληματισμός του SSM για τα μερίσματα, τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Π. Σουρέτη, πώς η στερλίνα έγινε λίρα... Τουρκίας, η αξιοσημείωτη αντοχή του ΧΑ στα ελληνοτουρκικά, τα ρεκόρ του τουρισμού, η Intralot και το δολάριο και η χαμηλή πτήση της Aegean.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Σόιμπλε... επιστρέφει, το «παρών» Πανούση και η αλλαγή σχεδίων του Κ. Κόμαρεκ

Η συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για έξοδο κρατών από την ευρωζώνη, ο ρόλος των εταιρειών διαχείρισης δανείων, η απόφαση να μην εισέλθει στη Wall Street η Allwyn και ο ευρωπαϊκός φόρος που έπληξε τις μετοχές ΕΛΠΕ και Motor Oil.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η στιγμή αδυναμίας, η πρόοδος στην Attica Bank, η Τρ. Πειραιώς και η Attica - ΑΝΕΚ

Το ανήκουστο πάθημα του Ν. Τσαουσέσκου, η αισιοδοξία για την Attica Bank, οι δύσκολες ημέρες για τις αγορές και το πολιτικό ρίσκο στο ΧΑ, το Eurojackpot του ΟΠΑΠ, η συγχώνευση ΑΝΕΚ - Attica και το «στοίχημα» της Τράπεζας Πειραιώς.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα 29 εκατ. του Ευ. Βασιλάκη, ο «λαγός» Σκρέκα, τα ακριβά στεγαστικά και η ΕΥΔΑΠ

Η μεγάλη επιστροφή κεφαλαίου από την Autohellas, το νέο τέλος που επιβάλλεται στους παραγωγούς ρεύματος με φυσικό αέριο για να επιδοτηθούν οι καταναλωτές, το ρεκόρ αύξησης επιτοκίων στα στεγαστικά και το μέρισμα της ΕΥΔΑΠ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το Gov.gr wallet και οι τράπεζες, η νέα εθελουσία της Πειραιώς και η Ελλάκτωρ

Γιατί οι τράπεζες ζητούν δίμηνη παράταση για το Gov.gr wallet, έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης εργαζομένων της Τρ. Πειραιώς, οι έξι για τον Φορέα Ακινήτων, η πρόταση επαναγοράς ομολόγων από την Ελλάκτωρ και οι εντυπωσιακές επιδόσεις της Cenergy.