ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αττική Οδός: Προσφορά τροφίμων σε κοινωφελή ιδρύματα με τη Wise Greece

Οι ωφελούμενοι Οργανισμοί είναι το ΠΙΚΠΑ Βούλας, το Κέντρο Αγάπης «Φιλική Φωλιά» στην Ελευσίνα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά, και το Ίδρυμα «Παιδική Στέγη».

Σε προσφορά 6 τόνων τροφίμων προς 4 κοινωφελή Ιδρύματα προχώρησε η Αττική Οδός, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Wise Greece. Η Wise Greece θα φροντίσει ώστε τα τρόφιμα να αγοραστούν από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και να διανεμηθούν σε φορείς που έχουν στο επίκεντρό τους, κυρίως, παιδιά. Οι ωφελούμενοι Οργανισμοί είναι το ΠΙΚΠΑ Βούλας, το Κέντρο Αγάπης «Φιλική Φωλιά» στην Ελευσίνα, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά, και το Ίδρυμα «Παιδική Στέγη».

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της ενέργειας αυτής η Αττική Οδός πέραν της προσφοράς στα Ιδρύματα, ενισχύει και ένα σημαντικό τομέα της οικονομίας, την ελληνική παραγωγή, επιβραβεύοντας κάθε προσπάθεια για διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων σε υψηλά επίπεδα. 

Η Αττική Οδός έχει προχωρήσει στο παρελθόν σε πλήθος παρόμοιων δράσεων, προς την κοινωνία, υποστηρίζοντας Νοσοκομειακά Ιδρύματα, Τοπικούς Φορείς και Δήμους  με δωρεά εξοπλισμού και άλλες παροχές, ενώ βρίσκεται στο πλευρό  ΜΚΟ καλύπτοντας τρέχουσες ανάγκες. Παράλληλα, μέσα από  πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και εκστρατειών ενημέρωσης προωθεί αδιάκοπα την κουλτούρα οδικής ασφάλειας έχοντας  ευαισθητοποιήσει  χιλιάδες παιδιά, εφήβους και ενήλικες για την ασφαλή χρήση του δρόμου. 

Η Αττική Οδός θα συνεχίσει να υποστηρίζει δράσεις ενισχύοντας και τους άλλους πυλώνες της αειφορίας (Περιβάλλον, Εργαζόμενοι, Αγορά) επικεντρωμένη πάντα στον διαρκή της στόχο που είναι η  υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των χρηστών της και η άψογη συντήρηση των υποδομών της, στοιχεία που καθιστούν τον αυτοκινητόδρομο  πρότυπο λειτουργίας και συντήρησης.

Περισσότερα στο www.aodos.gr 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στις τοπικές κοινωνίες με το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»

Με το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό», πραγματοποιήθηκαν 33 δράσεις κοινωνικής προσφοράς, σε 21 νομούς, μέσω των οποίων ο ΟΠΑΠ και οι συνεργάτες τους ενίσχυσαν το έργο τοπικών οργανισμών και φορέων.