ΓΔ: 2157.9 1.87% Τζίρος: 76.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:51:02
Εξέταση αίματος εργαστήριο
Φώτο: Shutterstock

MEGA BROKERS: Εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή εργαζομένων και συνεργατών

Η MEGA BROKERS διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το νοσοκομείο Αλεξάνδρα, με εργαζομένους και συνεργάτες να δίνουν ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Η MEGA BROKERS πραγματοποίησε πρόσφατα εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της, με τη συμμετοχή εργαζομένων και συνεργατών, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή δέσμευσή της να στηρίζει την κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο.

 «Η ανταπόκριση ήταν θερμή, αναδεικνύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό και το δίκτυο συνεργατών της. Κάθε μονάδα αίματος μπορεί να σώσει έως και τρεις ζωές, μετατρέποντας τη συμμετοχή σε πράξη ελπίδας και ζωής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που ενώνουν και προσφέρουν, συμβάλλοντας ενεργά στη δημιουργία ενός θετικού κοινωνικού αποτυπώματος και προάγοντας τον εθελοντισμό ως αξία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμβούλιο της Επικρατείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίτημα ακύρωσης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού από ΠΟΕΔΗΝ στο ΣτΕ

Στο δικόγραφο εκτίθεται ότι «η θέσπιση της υποχρέωσης εμβολιασμού και μάλιστα με την απειλή κυρώσεων εις βάρος των εργαζομένων, έρχεται σε ευθεία αντίθεση προς τις συνταγματικές διατάξεις».
ypologistis-ergasia-matia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εργασία σε νυχτερινές βάρδιες αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας

Οι γυναίκες εργαζόμενες τα βράδια βρέθηκαν να είναι πιο επιρρεπείς από ό,τι οι άνδρες στον κίνδυνο αρρυθμίας της καρδιάς. Ο κίνδυνος για τις πρώτες είναι αυξημένος έως κατά 64% σε σχέση με όσες δουλεύουν μόνο τη μέρα.