ΓΔ: 917.64 -0.23% Τζίρος: 46.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΤΑ Courier: Δωρεάν αποστολές αγαθών από την Κύπρο προς πληγέντες

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης στην Κύπρο θα συνεχιστεί έως τις 17 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης, αναφέροντας ότι αφορά πυρόπληκτους.

Τη δωρεάν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και αγαθών που θα συλλεχθούν από πολίτες της Κύπρου για τις πυρόπληκτες περιοχές στην Ελλάδα αναλαμβάνει η ΕΛΤΑ Courier. Η μεταφορά της βοήθειας από την Κύπρο γίνεται σε συνεργασία με την Kronos Express, η οποία αναλαμβάνει τη συγκέντρωσή της σε δύο σημεία στην Κύπρο. Τα σημεία παράδοσης είναι:

  • Διορίου, 2540, Βιομηχανική Περιοχή Δαλίοτ, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:30 και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 11:00.
  • Μιχαήλ Ψελλού 5, 4101 Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 18:00.

Ακολούθως, αυτά τα είδη θα παραδοθούν στην ΕΛΤΑ Courier για την άμεση διανομή τους στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης στην Κύπρο θα συνεχιστεί έως τις 17 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης, αναφέροντας ότι αφορά πυρόπληκτους, με αναλυτικά τα στοιχεία παραληπτών. Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, σημειώνεται ότι επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας, σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες.

«Η ΕΛΤΑ Courier και οι εργαζόμενοί της αντιλαμβάνονται ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο όσους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες, με σεβασμό στη δοκιμασία τους και με την ευχή οι στιγμές της αγωνίας να περάσουν στο παρελθόν», τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

ΕΛΤΑ Courier: Πάνω από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές

Mε πρωτοβουλία των εργαζομένων της, η εταιρεία συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.
ELPE
ESG

ΕΛΠΕ: Παραδόθηκαν τα αντιδιαβρωτικά έργα στη Βαρυμπόμπη

Τα αντιδιαβρωτικά έργα υλοποιήθηκαν με στόχο τη συγκράτηση των πολύτιμων δασικών εδαφών, την αποτροπή της διάβρωσης και τον περιορισμό της καθόδου φερτών υλικών, ώστε να ενισχυθεί και να υποβοηθηθεί η φυσική αναγέννηση του δάσους.