ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Shutterstock

ΣΕΕΠΕ: Δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και εξοπλισμού στο πυροσβεστικό σώμα

Ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε ότι «τα μέλη του Συνδέσμου μας στέκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων των αφανών ηρώων που συνεχίζουν και δίνουν καθημερινό αγώνα στα πύρινα μέτωπα».

Στη δωρεά 40 κυβικών καυσίμων και 60 αλυσοπρίονων με τον εξοπλισμό τους -ως ελάχιστο δείγμα στήριξης στο έργο των Ελλήνων πυροσβεστών- προχώρησε ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ). Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο σύνδεσμος προχώρησε στη δωρεά απαραίτητου εξοπλισμού πυροπροστασίας, ενώ χορήγησε και σημαντική ποσότητα καυσίμων, καθώς «κρίνει ως ύψιστη προτεραιότητα την ενίσχυση με κάθε μέσο των ανθρώπων που με αυταπάρνηση επιχειρούν αδιάκοπα για την προστασία των ανθρώπινων ζωών, των περιουσιών, αλλά και του φυσικού πλούτου της χώρας μας».

Με την ολοκλήρωση της δωρεάς, ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Ιωάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, βλέποντας κόπους ζωής να χάνονται μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, τα μέλη του Συνδέσμου μας στέκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων των αφανών ηρώων που συνεχίζουν και δίνουν καθημερινό αγώνα στα πύρινα μέτωπα. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και την κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις τεράστιες επιπτώσεις από τις πρωτοφανείς καταστροφές».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

xardalias-politiki prostasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ν. Χαρδαλιάς κοντά στους πιλότους των ελικοπτέρων πυρόσβεσης

Σημειώνεται ότι τα ελικόπτερα Erickson S-64 και Bell 214 είναι αμερικανικής κατασκευής, ενώ από πλευράς ΗΠΑ, διετέθη στη χώρα μας ένα P-8 αναγνωριστικό αεροσκάφος για παροχή συνδρομής κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.