ΓΔ: 858.93 -4.45% Τζίρος: 118.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: CENERGY

Cenergy Holdings: 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση πληγεισών περιοχών

Η συνεισφορά αφορά τόσο σε δράσεις και υλικά για την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, όσο και σε εξοπλισμό και μέσα για την πυροπροστασία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων, την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και την πρόληψη ανάλογων καταστάσεων στο μέλλον, η Cenergy Holdings θα συνεισφέρει μέσω των θυγατρικών της, Ελληνικά Kαλώδια (Hellenic Cables) και Σωληνουργεία Κορίνθου, συνολικά 300.000 ευρώ.

Η συνεισφορά αφορά τόσο σε δράσεις και υλικά για την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, όσο και σε εξοπλισμό και μέσα για την πυροπροστασία. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα οριστούν σε συνεργασία με τις δημόσιες αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αρμόδιους φορείς.

«Δεσμευόμενοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας σε όσους με αυταπάρνηση συμμετείχαν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, οι πράξεις των οποίων αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας» σημειώνει η εταιρεία στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

ΙΚΕΑ: Δράσεις αποκατάστασης του περιβάλλοντος μετά τις πυρκαγιές

Η εταιρεία υποστηρίζει τη δράση της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση και περίθαλψη άγριων ζώων στην Εύβοια και άλλες πυρόπληκτες περιοχές και θα προσφέρει 10% από κάθε πώληση συσκευασιών επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών, για τα επόμενα 3 χρόνια.
ESG

ΕΛΤΑ Courier: Πάνω από 6.900 δέματα προς τις πληγείσες περιοχές

Mε πρωτοβουλία των εργαζομένων της, η εταιρεία συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, την προετοιμασία αλλά και τη διανομή τροφίμων και γευμάτων προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.