ΓΔ: 1004 1.02% Τζίρος: 72.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
HLIOS
Φωτο: ΗΛΙΟΣ

Μήνας εθελοντισμού ο Σεπτέμβριος από τη βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Ο μήνας Εθελοντισμού της ΗΛΙΟΣ θα ολοκληρωθεί με τη στήριξή της στο Race for the Cure, το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός στην Ελλάδα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 1-3 Οκτωβρίου 2021.

Με τρεις σημαντικές δράσεις, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ορίζει ως μήνα Εθελοντισμού τον Σεπτέμβριο αναδεικνύοντας μέσα από διαφορετικές ενέργειες την υπέρτατη αξία της προσφοράς. Ειδικότερα, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 μεταξύ 10:00-13:00 η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και η Αλευροβιομηχανία ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ θα προγραμματίσουν την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία με ανοιχτή πρόσκληση στους εργαζομένους, τους φίλους και τις οικογένειές τους. Στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας, οι δυο εταιρείες προχώρησαν στην ίδρυση της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Εργαζομένων Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και ΜΥΛΩΝ ΔΑΚΟΥ, ΗΛΙ.ΔΑ. 

Παράλληλα, στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, οι φίλοι και οι οικογένειές τους θα πραγματοποιήσουν την 1η περιβαλλοντική ΕΚΕ της χρονιάς από μια σειρά προγραμματισμένων δράσεων ξεκινώντας από το δήμο Μεταμόρφωσης, με στόχο να συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στον καθαρισμό της περιοχής. Η δράση έχει περιβαλλοντικό, συμβολικό χαρακτήρα ώστε να επικοινωνήσει τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος σε μικρούς και μεγάλους. 

Ο μήνας Εθελοντισμού της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα ολοκληρωθεί με τη στήριξή της στο Race for the Cure, το μεγαλύτερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός στην Ελλάδα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 1-3 Οκτωβρίου 2021. Το Race for the Cure αποτελεί μια διοργάνωση-θεσμό, που έχει ως στόχο την ενημέρωση όλων των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού«Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αναγνωρίζει τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού και σέβεται τις έννοιες αυτές ως βασικές αξίες που διέπουν τη φιλοσοφία της. Για αυτό και έχει σταθερά ενεργό δράση σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

gynaikes-isotita-ergasia-ceo
ESG

Αναγκαία η συμμετοχή γυναικών σε ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία του The Female Quotient, οι επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην ηγεσία τους ενισχύουν κατά 75% τη δυνατότητά τους να εισάγουν καινοτόμες ιδέες στην αγορά.
eurobank, trapezes, Ioannou
ESG

Σ. Ιωάννου: Τα πέντε «συστατικά» για ένα ιδανικό διοικητικό συμβούλιο

Σε ομιλία του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, υπογράμμισε ότι αυτά τα βασικά συστατικά είναι «όραμα, επικοινωνία, προσαρμοστικότητα, σύνθεση και αποφασιστικότητα και ήθος και λογοδοσία». 
ESG

Συνεργασία της Πειραιώς και της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» στην Κομοτηνή

Το Κέντρο Διερευνητικής Μάθησης στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, είναι η πρώτη δράση της Τράπεζας με στόχο την ισότιμη πρόσβαση στη διερευνητική μάθηση των μαθητών που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.