ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Bread Factory
Πηγή: Bread Factory

Τα Bread Factory κοντά στους πληγέντες κατοίκους των Γουβών Ευβοίας

Η αλυσίδα πολυχώρων εστίασης διέθεσε περισσότερα από 350 κιλά παραδοσιακών γλυκών και ειδικότερα μοίρασε κουραμπιέδες και μελομακάρονα στους κατοίκους, ανταλλάσοντας ευχές για τις γιορτές.

Στο πλευρό των πολιτών βρέθηκαν τα Bread Factory, καθώς δέσμευση της εταιρείας είναι να στέκεται αρωγός των πολιτών, στο πλαίσιο οργανωμένων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιούνται στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Τα Bread Factory λόγω των ημερών των Χριστουγέννων, βρέθηκαν πρόσφατα κοντά στην τοπική κοινωνία μιας περιοχής που δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Την κοινότητα Γουβών στην Εύβοια.

Τα Bread Factory διέθεσαν περισσότερα από 350 κιλά παραδοσιακών γλυκών και ειδικότερα μοίρασαν πόρτα πόρτα, κουραμπιέδες και μελομακάρονα στους κατοίκους, ανταλλάσοντας ευχές για τις γιορτές. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον «Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Γουβών «Η ΓΕΦΥΡΑ».

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση η εταιρεία, «τα Bread Factory έχοντας πλήρη αίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, ειδικά αυτήν την περίοδο που όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες, ανανεώνει τη δέσμευσή της για προσφορά. Με αστείρευτη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, στηρίζοντας με συνέπεια τους συμπολίτες μας».

Τα Bread Factory αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1.500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει  περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, εστιατοριο με καθημερινά φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό , τμήμα καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης στοχεύει το Δειπνοσοφιστήριον

Η επιχείρηση εστίασης εφαρμόζει τη βιώσιμη γαστρονομία, θέλοντας να εξαλείψει τόσο την σπατάλη φαγητού όσο και τη χρήση πλαστικών και μη ανακυκλώσιμων υλικών. Ενισχύεται η συνεργασία με μικρούς παραγωγούς.
ESG

Δέσμευση του ομίλου Goody's - Everest για υπεύθυνη διαφήμιση

Ο όμιλος εντάχθηκε στο ελληνικό πλαίσιο δεσμεύσεων και κοινών εθελοντικών δράσεων το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας και αποτελεί την πρώτη συμμετοχή από την αγορά της εστίασης.
ESG

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σημαντική συνεισφορά στα φορολογικά έσοδα της χώρας

Η συνολική προστιθέμενη αξία των δραστηριοτήτων της εταιρείας ανέρχεται στα 686 εκατ. ευρώ, η οποία αντιστοιχεί στο 0,4% του ΑΕΠ της χώρας, ενώ η συνεισφορά στα φορολογικά έσοδα εκτιμάται στα 505 εκατομμύρια ευρώ.