ΓΔ: 1365.48 0.60% Τζίρος: 100.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: doValue

H doValue στηρίζει από φέτος το έργο της ΑΜΚΕ «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ»

Η εταιρεία συνεχίζει την υποστήριξη πρωτοβουλιών και δράσεων που δίνουν αξία σε σημαντικά κοινωνικά θέματα όπως η στήριξη ευπαθών ομάδων, η κοινωνικοποίηση νέων, κ.α.

Η doValue Greece, παραμένοντας συνεπής στην στρατηγική της και στο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στους βασικούς άξονες Υγεία, Περιβάλλον και Κοινωνία συνεχίζει την υποστήριξη πρωτοβουλιών και δράσεων που δίνουν αξία σε σημαντικά κοινωνικά θέματα όπως η στήριξη ευπαθών ομάδων, η κοινωνικοποίηση νέων που αντιμετωπίζουν  δύσκολες οικογενειακές συνθήκες, απόρων και άλλων ομάδων της κοινωνίας μας που χρήζουν υποστήριξης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η doValue αποφάσισε να συνδράμει από την φετινή χρονιά στο έργο της ΑΜΚΕ «ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ» που στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση εφήβων (16-17 ετών)  και νεαρών ενηλίκων (18-25 ετών)  που προέρχονται από δομές κλειστής παιδικής προστασίας, με απώτερο σκοπό την προετοιμασία και επίτευξη ανεξάρτητης αξιοπρεπούς διαβίωσης και δημιουργικής ένταξής τους στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στην αγορά εργασίας.

Η ενίσχυση του έργου της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ θα αφορά δύο άξονες: 

  • Ο πρώτος την ενίσχυση ως προς την αυτονόμηση ενήλικων ωφελούμενων (18-25 ετών) και ειδικότερα την ανάληψη του ετήσιου κόστους ενός ωφελούμενου για θέματα που σχετίζονται με  
  1.     Φροντίδα για εύρεση στέγης, οικονομική ενίσχυση για μίσθωση ακινήτου
  2.     Οικονομική στήριξη για πραγματοποίηση σπουδών
  3.     Συνεδρίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης
  4.     Υποστήριξη για σύνδεση με την αγορά εργασίας
  5.     Παροχή καθοδήγησης σε θέματα καθημερινότητας
  • Ο δεύτερος την ενδυνάμωση της επαγγελματικής ταυτότητας των ενήλικων ωφελούμενων  κι εδώ η doValue άνοιξε την πόρτα της και δημιούργησε ευκαιρίες εργασίας για νέους ανθρώπους που αναζητούν την επόμενη μέρα τους στην κοινωνία και τον προσανατολισμό τους στην επαγγελματική αποκατάσταση. H δράση, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει 
  1.     Εξοικείωση με διαδικασία επιλογής υποψηφίων (interview, συγγραφή CV κλπ)  
  2.     Απασχόληση ορισμένου χρόνου
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Κάθε μέρα «δίπλα στη γυναίκα» - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Pampering Room αποτελεί ένα χαλαρό χώρο φιλοξενίας για τις γυναίκες με καρκίνο και τις οικογένειές τους, στον οποίο βρίσκουν υποστήριξη, ευεξία και ηρεμία, καθώς και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό.
ESG

Η doValue στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο για το Παρίσι

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η doValue αποφάσισε να συμπεριλάβει στους βασικούς άξονες της στρατηγικής της, τον Αθλητισμό και θα στηρίξει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο μέχρι τους Αγώνες του Παρισίου το 2024.