ΓΔ: 1015.48 1.14% Τζίρος: 74.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Intrum

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα η Intrum

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων 9 στους 10 εργαζομένους της δήλωσαν ότι εμπιστεύονται απόλυτα τη διοίκησή της.

Την ένταξή της, για πρώτη φορά, στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (Great Place to Work Certified), ανακοίνωσε η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων Intrum. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η σημαντική αυτή διάκριση, που έρχεται μέσα σε 3 χρόνια δραστηριοποίησης της Intrum στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος και με άξονα τις αξίες του Ομίλου Intrum, επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση. 

Η Intrum ξεχωρίζει ως «Εργοδότης Επιλογής» σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής χρηματοπιστωτικής αγοράς, προσφέροντας –μία πιστοποιημένη πλέον– εξαιρετική εργασιακή εμπειρία για τους 1.400 εργαζομένους της.

Σύμφωνα με την πιστοποίηση Great Place to Work, η Intrum χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, αναγνώριση, συνεχή επαγγελματική εξέλιξη, υψηλό βαθμό δέσμευσης, ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και αποτελεί ένα σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον εργασίας με υπερήφανους και αφοσιωμένους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, 9 στους 10 εργαζομένους της δήλωσαν ότι εμπιστεύονται απόλυτα τη διοίκηση της εταιρίας καθώς και ότι η εταιρία δραστηριοποιείται και λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα επιχειρηματικής ηθικής. Αντίστοιχα το 87% αισθάνεται ότι η δική του προσωπική εργασία συμβάλλει στην επιτυχή πορεία της εταιρίας, ποσοστό που επιβεβαιώνει τη σημαντική επένδυση της Intrum στην εκπαίδευση και εξειδίκευση των στελεχών της. Αξίζει επίσης να αναφερθεί το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό (95%) που καταγράφεται όσον αφορά το σεβασμό σε θέματα Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης (Diversity & Inclusion).

Ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Intrum Ελλάδος και μέλος της Διοικητικής Ομάδας Ομίλου Intrum, με αφορμή την πιστοποίηση, δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε 3 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, έχουμε πετύχει τους επιχειρηματικούς μας στόχους, δημιουργώντας παράλληλα μία μοναδική εργασιακή εμπειρία η οποία πλέον επιβεβαιώνεται από τον αυστηρότερο «κριτή». Η σημαντική αυτή διάκριση –και προπάντων η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι στην εταιρία– μας γεμίζει υπερηφάνεια και ταυτόχρονα αποτελεί μία μεγάλη ευθύνη. Γιατί στην Intrum, οι άνθρωποί μας είναι πάντα η δύναμη και η προτεραιότητά μας με όραμα την κοινή πορεία για μια υγιή οικονομία».

Σημειώνεται ότι η αναγνώριση και πιστοποίηση Great Place to Work βασίστηκε στις απόψεις των ίδιων των ανθρώπων της εταιρίας οι οποίοι απάντησαν ανώνυμα και εμπιστευτικά στο ειδικό ερωτηματολόγιο του οργανισμού Great Place to Work® Hellas που διερεύνησε τις πέντε βασικές παραμέτρους που είναι σημαντικές σε κάθε εργασιακό περιβάλλον: αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, υπερηφάνεια και συντροφικότητα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας από τους εργαζομένους της Intrum Hellas

Η εταιρεία σημειώνει ότι η δράση αυτή εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που στοχεύουν παράλληλα στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού από τους εργαζόμενους της Intrum.
ESG

Παπαστράτος: Απολογισμός του πρώτου προγράμματος αναδάσωσης στην Αττική

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη φύτευση 70.000 δέντρων, σε 1.000 στρέμματα πυρόπληκτων περιοχών, με το έργο, ύψους 1 εκατ. ευρώ, να θεωρείται αναγκαίο για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της Αττικής γης.
gynaikes-isotita-ergasia-ceo
ESG

Αναγκαία η συμμετοχή γυναικών σε ηγετικές θέσεις στις επιχειρήσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία του The Female Quotient, οι επιχειρήσεις που δίνουν προτεραιότητα στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στην ηγεσία τους ενισχύουν κατά 75% τη δυνατότητά τους να εισάγουν καινοτόμες ιδέες στην αγορά.
eurobank, trapezes, Ioannou
ESG

Σ. Ιωάννου: Τα πέντε «συστατικά» για ένα ιδανικό διοικητικό συμβούλιο

Σε ομιλία του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, υπογράμμισε ότι αυτά τα βασικά συστατικά είναι «όραμα, επικοινωνία, προσαρμοστικότητα, σύνθεση και αποφασιστικότητα και ήθος και λογοδοσία».