ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

H Tρ. Πειραιώς χορηγός της παράστασης Μήδεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Πρόκειται για παράσταση που πραγματοποιείται σήμερα 25/4 στην ίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μ. Κάλλας.

Τη χορηγία της για την παράσταση «Μήδεια» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία θα γίνεται σήμερα στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας: «Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει την πολυετή και δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία της παράστασης Μήδεια του Λουίτζι Κερουμπίνι που παρουσιάζεται από τις 25 Απριλίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με τη Μήδεια του Λουίτζι Κερουμπίνι ξεκινά το αφιέρωμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας. Η μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της ΕΛΣ με τρεις σπουδαίες όπερες της Αμερικής – τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, την Όπερα του Καναδά και τη Λυρική Όπερα του Σικάγου – θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν και σκηνοθεσία και σκηνικά Ντέιβιντ ΜακΒίκαρ, με την Άννα Πιρότσι στον ομώνυμο ρόλο. 

Η υποστήριξη του Πολιτισμού και των Τεχνών αποτελεί για την Τράπεζα Πειραιώς θεμελιώδη πυλώνα της Εταιρικής της Υπευθυνότητας. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Τράπεζα  ενισχύει και ενθαρρύνει δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον Πολιτισμό της χώρας μας, ανταποκρινόμενη στον ενεργό ρόλο που οφείλει να έχει μέσα στην Κοινωνία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο η έκθεση «EΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21: η πλωτή έκθεση»

Η έκθεση έχει ενταχθεί στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και συνδιοργανώθηκε από την Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» και την Τράπεζα Πειραιώς.
ESG

Τρ. Πειραιώς: Στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες δυσπρόσιτων περιοχών

Η δράση «TeenSkills», που υλοποιείται με την αμέριστη υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, περιλαμβάνει δραστηριότητες βιωματικής μάθησης και εξοικείωση με ψηφιακά εργαλεία.
ESG

Τρ. Πειραιώς: Mε νέες εκπαιδεύσεις ο 10ος κύκλος του Project Future

Το πρόγραμμα συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και περιλαμβάνει σε κάθε κύκλο νέες εκπαιδεύσεις και masterclasses που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και βελτιώνουν τις δεξιότητες όσων συμμετέχουν. 
ESG

Τρ. Πειραιώς: Σε λειτουργία τα ΑΤΜ που διαθέτουν φωνητική υποστήριξη

Το σύστημα φωνητικής υποστήριξης επιτρέπει την πραγματοποίηση ανάληψης ή/ και αλλαγής του PIN της κάρτας με απλό και εύχρηστο τρόπο, καθώς υποστηρίζει τη δυνατότητα σύνδεσης των ακουστικών του πελάτη στην αντίστοιχη υποδοχή των ΑΤΜ.