ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πηγή: ΔΕΗ

Η ΔΕΗ προσφέρει στήριξη στην Eλληνική Oμοσπονδία Kαλαθοσφαίρισης

Σειρά δράσεων και προγραμμάτων για την ανάπτυξη του μπάσκετ 3x3, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα στηρίξει η επιχείρηση.

Την ανάπτυξη του μπάσκετ 3x3 στην Ελλάδα στηρίζει η ΔΕΗ, συμπράττοντας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης(ΕΟΚ).

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ, αναλύθηκαν οι δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν, με στόχο να εδραιωθεί το 3x3 στη συνείδηση των φίλων του αθλήματος, αλλά και να εξαπλωθεί στο ευρύ ελληνικό κοινό.

Οι πρωτοβουλίες της ΔΕΗ και της ΕΟΚ περιλαμβάνουν:

  • Το 3x3 Schools powered by ΔΕΗ, που απευθύνεται στη μαθητική κοινότητα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πραγματοποιείται σε 20 δήμους της χώρας.
  • Το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball σε Σάμο, Μεγαλόπολη, Πτολεμαΐδα, Ρόδο και Άρτα.
  • Το 3x3 Master Events σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αττική, Βόλο και Καλαμάτα όπου η συμμετοχή θα είναι ανοικτή, ενώ ο νικητής, θα κερδίσει συμμετοχή σε έναν σταθμό του World Tour.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ευάγγελος Λιόλιος δήλωσε: «Το μπάσκετ 3Χ3 εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συμμετέχει με ενθουσιασμό στη διάδοσή του. Χαιρετίζω την πολύ σημαντική αυτή συνεργασία, καλωσορίζω τη ΔΕΗ στη μεγάλη οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά».

Εκπροσωπώντας τη ΔΕΗ, η διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας, Σοφία Δήμτσα, ανέφερε: «Οι νέες και οι νέοι της χώρας μας έχουν ενέργεια, ταλέντο και πάθος. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να τα αναδείξουν στηρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο της ΕΟΚ. Στο 3x3 βλέπουμε την ελληνική γειτονιά, τις προοπτικές της χώρας και ένα μέλλον άθλησης, ποιότητας ζωής και αισιοδοξίας. Βλέπουμε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωτσόβολος-Flanco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι 2+1 λόγοι που η Κωτσόβολος προχώρησε στην εξαγορά της ρουμανικής Flanco

Το χαμηλό τίμημα των 35 εκατ. για μια αλυσίδα με 150 καταστήματα, η είσοδος σε μια νέα αγορά και οι συνέργειες που δημιουργούνται για τη ΔΕΗ από λιανική ρεύματος και πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών και ενεργειακού εξοπλισμού.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέσα στην εβδομάδα η περιβαλλοντική μελέτη για το μεγάλο data center της ΔΕΗ

Στην τελική ευθεία η περιβαλλοντική αδειοδότηση της μεγάλης επένδυσης στη Δυτική Μακεδονία. Το χρονοδιάγραμμα, οι υποδομές, οι ενεργειακές απαιτήσεις και οι θέσεις εργασίας. Πώς θα αξιοποιηθεί η απορριπτόμενη θερμότητα.
Κέντρο δεδομένων servers
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Data centers: Ρεύμα από ΑΠΕ, υψηλές εγγυητικές, όροι σύνδεσης στο σ/ν του ΥΠΕΝ

Εγγυητικές επιστολές, αυστηρότερες προϋποθέσεις για την εξασφάλιση ηλεκτρικού χώρου, πλήρης κάλυψη του κόστους σύνδεσης και υποχρεωτική προμήθεια τουλάχιστον του 60% της ετήσιας κατανάλωσης από ΑΠΕ.