ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:31:20 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
Φωτο: Τράπεζα Ηπείρου

Διπλή διάκριση για την Τράπεζα Ηπείρου στα Cloud Computing Awards 2023

H λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει ενεργοποιήσει η τράπεζα για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών θωρακίζει την ασφάλεια των συναλλαγών.

Με δύο ακόμα βραβεία διακρίθηκε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για τις επιδόσεις της στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Πιο συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση των Cloud Computing Awards 2023 η Τράπεζα Ηπείρου έλαβε το Gold Award στην κατηγορία CyberSecurity Solution, της ενότητας Cloud Security και το Silver Award στην κατηγορία Artificial Intelligence της ενότητας Cloud Projects για τις επενδύσεις που έχει υλοποιήσει στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και του cloud για την ασφάλεια των πελατών της και των δεδομένων τους.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η λύση Τεχνητής Νοημοσύνης που έχει ενεργοποιήσει η Τράπεζα Ηπείρου για την προστασία των ηλεκτρονικών πληρωμών και η οποία επεξεργάζεται 14 συμπεριφορικά χαρακτηριστικά, θωρακίζει την ασφάλεια των συναλλαγών καθιστώντας την από τις πρωτοπόρες Τράπεζες στην Ελλάδα στον τομέα αυτόν.

Ο Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, δήλωσε σχετικά: «Η διπλή αυτή διάκριση αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων μας να είμαστε ανταγωνιστικοί και αδιαπραγμάτευτα να εστιάζουμε στην ασφάλεια των δεδομένων, τη βέλτιστη αποδοτικότητα και την ασυναγώνιστη ψηφιακή εμπειρία του χρήστη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που θα έχουν στο επίκεντρο την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών των πελατών μας.»

Τα Cloud Computing Awards 2023 απονέμονται σε εταιρείες και οργανισμούς που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους αναφορικά με την ψηφιοποίηση τους καθώς και σε αυτούς που ξεχωρίζουν για την παροχή υπηρεσιών υπολογιστών/ διακομιστών, αποθηκευτικών χώρων, βάσεων δεδομένων, δικτύωσης και λογισμικού μέσω του Διαδικτύου. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ESG

Τρ. Ηπείρου: Στο Climanet για να γίνουν τα Ιωάννινα κλιματικά ουδέτερη πόλη

Η συμμετοχή των Ιωαννίνων στη συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία αναπτυξιακή ευκαιρία με πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς, όπως η ενέργεια, τα κτίρια, η διαχείριση αποβλήτων και οι μεταφορές.
ESG

Τρ. Ηπείρου: Βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Η βράβευση των μαθητών εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η τράπεζα για την ενδυνάμωση της Ηπείρου και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τράπεζα Ηπείρου: Συμμετοχή στο συνέδριο Τεχνολογίας “TechFuse”

«Στόχος μας είναι η δεδομένη επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας» επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου.
Synetairistiki-Trapeza-Ipeirou-Epirus
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα λειτουργία στην εφαρμογή mobile banking της Τράπεζας Ηπείρου

Το mobile banking app της τράπεζας αποτελεί τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet.