ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Motor Oil: Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία - νοσοκομεία στη Θεσσαλία

Ο όμιλος προχωρά σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα Δημόσια Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) και στα νοσοκομεία των περιοχών.

Σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε όλα τα Δημόσια Σχολεία και τα Νοσοκομεία των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες προχωρά η Motor Oil.

Με διαχρονικό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος Motor Oil, φροντίζει τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έμπρακτα βρίσκεται δίπλα τους, βοηθώντας να έχουν μία ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητά τους. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σε αυτή την κατεύθυνση και σε απόλυτη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ο Όμιλος Motor Oil προχωρά σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα Δημόσια Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, καθώς και των Νοσοκομείων των Π.Ε. της Καρδίτσας, Βόλου, Λάρισας και Τρικάλων.  

Ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil, κ. Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο Motor Oil εδώ και 50 χρόνια παραμένουμε δίπλα σε όλα όσα δίνουν ενέργεια στον τόπο μας. Φροντίζουμε για την κοινωνία, τους ανθρώπους, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, αφού η κοινωνική συνεισφορά είναι Ενέργεια για την Motor Oil. Με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου μας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης αναλαμβάνουμε άμεσα δράση στις περιοχές της Θεσσαλίας και δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας με πράξεις. Γιατί για τον Όμιλο Motor Oil, «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» σημαίνει παρουσία και δράση.»

Συγκεκριμένα, η Motor Oil μέσα από τη δωρεά καλύπτει την παροχή πετρελαίου  θέρμανσης σε περισσότερα από 1.000 Δημόσια Σχολεία στα οποία φοιτούν περισσότεροι από 90.000 μαθητές.

Καθώς και σε 5 Νοσοκομεία. Αναλυτικά:

  •     Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας
  •     Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
  •     Πανεπιστημιακό Νοσοκομειο Λάρισας
  •     Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου
  •     Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
     
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ESG

Motor Oil: Ενισχύει τις προσπάθειες για ανακύκλωση των μαγειρικών λαδιών

Διευρύνει τα σημεία συλλογής για την ανακύκλωση χρησιμοποιημένου λαδιού, τοποθετώντας ειδικούς κάδους σε 32 πρατήρια σε όλη τη χώρα. Στους 25.000 οι τόνοι απόβλητων ελαίων που συλλέγει ετησίως η Πράσινο Λάδι.
businessdaily-Stournaras-Giannis-TtE
ESG

ΤτΕ: Αναμνηστικό νόμισμα για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κων. Καραθεοδωρή

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων της διασποράς που διακρίνονται για την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος προς την πατρίδα τους, ανέφερε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας.