ΓΔ: 2623.03 0.66% Τζίρος: 450.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Bd Image

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου 2023

Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου 2023

28/04/2023

Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδ. β) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών,  η Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2023:

– Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων: Δευτέρα 31η Ιουλίου 2023.

– Η Εταιρεία υπενθυμίζει ότι οι Οικονομικές Καταστάσεις 2022 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kiriacoulis.com ) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) την 02/05/2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σκοπεύει να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2022.

Η Εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα παραπάνω, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με νέα ανακοίνωση τροποποίησης του παρόντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τίτλοι ειδήσεων σε ραδιόφωνο και τηλεόραση

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προεδρεύει σε ανοιχτή συζήτηση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για νέες τεχνολογίες και ασφάλεια στη θάλασσα. Προτεραιότητα της κυβέρνησης η προστασία του πολίτη και στήριξη της ακτοπλοΐας.
Δεμένο πλοίο λιμάνι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απεργία στα λιμάνια για ναυτικούς σε εμπόλεμες ζώνες και εργασιακά δικαιώματα

Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα μείνουν αύριο Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Ελευσίνα και Ρίο-Αντίρριο, λόγω 24ωρης απεργίας τριών ναυτεργατικών σωματείων στα πλαίσια ευρύτερων κινητοποιήσεων εργαζομένων.