ΓΔ: 2363.6 0.68% Τζίρος: 171.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:07:37
Bd Image

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Επισυνάπτεται πρόσκληση σε μορφή PDF.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ TAKTIKΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλίας Λέκκος πορτραίτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λεκκός (Πειραιώς): Σταθερές μεσοπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης για Ελλάδα

Ο Δρ Ηλίας Λεκκός τόνισε ότι ο πληθωρισμός στην Ελλάδα εκτιμάται πλέον κοντά στο 5% λόγω της ενεργειακής κρίσης. Ωστόσο, βλέπει ευκαιρίες για επενδύσεις και κατανάλωση που θα στηρίξουν την ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.
Γιώργος Χαντζηνικολάου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χαντζηνικολάου: Οι τράπεζες έτοιμες να στηρίξουν την ανάπτυξη

O πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, τόνισε ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν κεφάλαια και ρευστότητα, όμως η πιστωτική επέκταση εξαρτάται από την αύξηση των επενδύσεων.
Γιώργος Χαντζηνικολάου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Χαντζηνικολάου: Στην καλύτερη φάση των τελευταίων ετών οι τράπεζες

Το 2025, παρά τις διεθνείς προκλήσεις, η ελληνική οικονομία διατήρησε υψηλή ανάπτυξη (ΑΕΠ +2,1%), ξεπερνώντας για πέμπτη χρονιά την ευρωζώνη. Οι ελληνικές τράπεζες κατέγραψαν αυξημένα κέρδη και ισχυρή αποδοτικότητα.
Υπουργός Δικαιοσύνης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιάρας: Πάνω από 1 δισ. για νέους αγρότες, στόχος η ανανέωση του κλάδου

Ο Κώστας Τσιάρας τόνισε την ανάγκη ανανέωσης του ανθρώπινου δυναμικού στη γεωργία, με στόχο την είσοδο περισσότερων νέων με γνώσεις και καινοτόμο πνεύμα. Πάνω από 1 δισ. ευρώ έχουν διατεθεί στους νέους αγρότες την τελευταία πενταετία.