ΓΔ: 1419.25 -0.07% Τζίρος: 103.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

«Καμπανάκι» για τους κινδύνους που προκαλεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία κρούει τον κώδωνα για τα συστατικά των ηλεκτρονικών τσιγάρων, ενώ σημειώνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι βοηθούν στη διακοπή του καπνίσματος.
ΔΙΕΘΝΗ

Η βρετανική κυβέρνηση σπρώχνει τους καπνιστές στο... άτμισμα

Με στόχο να μειωθεί η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, η κυβέρνηση θα δώσει σε 1 εκατ. καπνιστές ένα κιτ ατμοποιητή -ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο- για αρχαρίους, καθώς και υποστήριξη για να κόψουν το κάπνισμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίζουν έδαφος στους Έλληνες καπνιστές τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης

Πανελλαδική έρευνα για το κάπνισμα για την Παπαστράτος έδειξε ότι αυξήθηκε σε 8% το ποσοστό των καπνιστών που χρησιμοποιούν εναλλακτικά προϊόντα. Καπνιστές είναι το 28,5% του ενήλικου πληθυσμού.
juul
ΔΙΕΘΝΗ

Απαγορεύτηκε η πώληση στις ΗΠΑ ηλεκτρονικών τσιγάρων της Juul

Νέο χτύπημα για την βιομηχανία ατμίσματος που στις ΗΠΑ φτάνει τα 6 δισ. δολάρια καθώς ο FDA δεν πήρε απαντήσεις από την Juul για τα προϊόντα της ενώ δηλώνει πως η εταιρεία μπορεί να έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του ατμίσματος από εφήβους.
ΔΙΕΘΝΗ

Walmart: Βάζει τέλος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα με νικοτίνη

Η αλυσίδα καταστημάτων Walmart σταματά την διάθεση ηλεκτρονικών τσιγάρων που περιέχουν νικοτίνη στα καταστήματά της στις ΗΠΑ, καθώς όπως ανακοίνωσε κατηγορούνται ότι ωθούν τους νέους στο άτμισμα με κίνδυνο να εθιστούν στην ουσία αυτή.