ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Attica-Group.com

Attica Group: Απέκτησε το ξενοδοχείο Tinos Beach έναντι 6,5 εκατ. ευρώ

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τ.μ., διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows

Την απόκτηση από τη θυγατρική Attica Blue Hospitality το 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Tinos Beach που βρίσκεται στη θέση Κιόνια Τήνου, έναντι συνολικού τιμήματος 6,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Attica Group στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας της στον ελληνικό τουρισμό. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η χρηματοδότηση του τιμήματος προέρχεται από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τ.μ., διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows. Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.

Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο που συνεχίζεται με την απόκτηση του Tinos Beach, διευρύνει την παρουσία της Attica Group στον τουριστικό κλάδο μέσω της παροχής μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη χρηματοοικονομική θέση της μέσα από επενδύσεις σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Attica Group επενδύει στο Tinos Beach και χαράζει νέα ρότα στη φιλοξενία

Το νέο βήμα της Attica Group στον κλάδο φιλοξενίας είναι η επένδυση στο ιστορικό Tinos Beach που μετατρέπει το ξενοδοχείο σε πεντάστερο προορισμό, συνδέοντας τον τουρισμό με τον πολιτισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη της Τήνου.
Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HotelBrain αναλαμβάνει για 10 χρόνια μίσθωση του Lambi Resort στην Κω

Η HotelBrain ανακοίνωσε τη 10ετή μίσθωση του Lambi Resort στην Κω, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με 8 ξενοδοχεία στο νησί. Το νέο 4 αστέρων resort προσφέρει 160 δωμάτια, σύγχρονες παροχές και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.
Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κέρκυρα: Η Meliá Hotels International ενισχύει την παρουσία της με νέα μονάδα

Η Meliá Hotels International υπέγραψε νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην Κέρκυρα, εντάσσοντας το νησί στα επτά ξενοδοχεία της στην Ελλάδα και ενισχύοντας τη θέση της στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στους μεσογειακούς προορισμούς.
Εθνική Τράπεζα ταμπέλα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Στηρίζει τα ξενοδοχεία με νέο πακέτο υπηρεσιών

Εθνική Τράπεζα και η Πανελλήνια Ομοσπόνδία Ξενοδόχων εγκαινιάζουν στρατηγική συνεργασία, προσφέροντας χρηματοδοτήσεις, ενίσχυση ρευστότητας και προνομιακές υπηρεσίες σε 10.000 ξενοδοχεία.