ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Τρεις συλλήψεις για περισσότερα από 2,5 κιλά κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με την αστυνομία, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν οι τρεις άνδρες, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν.

Στη σύλληψη τριών ανδρών που είχαν στην κατοχή τους μεταξύ άλλων περισσότερα από δυόμιση κιλά κοκαΐνης, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο.

Η σύλληψη τους έγινε στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Αστυνομίας στην Κρήτη, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ότι, οι τρεις άνδρες από κοινού, κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν οι τρεις άνδρες, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.775 γραμμάρια κοκαΐνης (συσκευασμένα σε νάιλον συσκευασίες), το χρηματικό ποσό των 19.400 ευρώ, 68 γραμμάρια κάνναβης, πέντε ζυγαριές ακριβείας και 4 κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Με μισό κιλό κάνναβης κρυμμένο σε βαλίτσα, συνελήφθησαν τρία άτομα

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία τα δύο από τα τρία άτομα εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κοντά στο σπίτι του τρίτου.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα των Χανίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Χανίων, Μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας μιλάει για κορύφωση του φαινομένου απόψε, με τους Νοτιάδες που αναμένονται μέχρι το βράδυ να απελευθερώσουν την ατμόσφαιρα.