ΓΔ: 2266.09 2.08% Τζίρος: 705.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό σημείο πόλης με εμφανή επιγραφή ΕΛΑΣ.

Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονική επίθεση σε Γλυφάδα

Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου ένας 70χρονος, πρώην υπάλληλος της εταιρείας, εισέβαλε στα γραφεία και πυροβόλησε θανάσιμα τρία άτομα και στην συνέχεια, φαίνεται να αυτοκτόνησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Άμεσης Δράσης, της ΟΠΚΕ, της Τροχαίας, καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτιρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

Όπως διαπιστώθηκε, 70χρονος άνδρας, πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτίριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Ακολούθως, ο 70χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στην Κρήτη με 77 κατηγορούμενους από ΕΛ.ΑΣ

Ολοκληρώθηκε επιχείρηση της Δίωξης Ηρακλείου για εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και άλλων παρανομιών στην Κρήτη, με 16 συλλήψεις ως τώρα και συνολικά 77 εμπλεκόμενους στη δικογραφία, εστιάζοντας σε τρεις βασικές οικογένειες.
Δέμα κοκαΐνης ανάλυση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για ναρκωτικά και όπλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών και άλλων παρανομιών, με επίκεντρο Ζωνιανά, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο. Έχουν γίνει δεκάδες έρευνες και προσαγωγές, με ευρήματα ναρκωτικών και όπλων.
Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο με περιπολικό στην Αττική Οδό

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο, με εμπλοκή περιπολικού που βρισκόταν σταθμευμένο στη ΛΕΑ για βεβαίωση παράβασης σε φορτηγό.
Κατάστημα Mango είσοδος
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Διαμάχη και αντιφάσεις για τον θάνατο του πατέρα του κληρονόμου της Mango

Ο Τζόναθαν Άντιτς, κληρονόμος της Mango, φέρεται ως ύποπτος για τον θάνατο του πατέρα του Ισάκ Άντιτς σε γκρεμό στη Βαρκελώνη, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο προμελετημένης ενέργειας και όχι ατυχήματος.
Τροχαίο με μηχανή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αττική οδό με μοτοσικλετιστή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό, κοντά στα διόδια Ανθούσας, όταν μηχανή προσέκρουσε σε αστυνομικό περιπολικό στη ΛΕΑ και στη συνέχεια σε φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού της.