ΓΔ: 1381.93 -1.33% Τζίρος: 87.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:45:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η ECDM Expo NORTH στη Θεσσαλονίκη

Στους εκθεσιακούς χώρους της ECDM Expo NORTH 2024 βρέθηκαν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024, η διήμερη διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Το μεγαλύτερο επαγγελματικό event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, διοργανώθηκε φέτος στις 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Στους εκθεσιακούς χώρους της ECDM Expo NORTH 2024 βρέθηκαν ως εκθέτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο που διεξήχθη στο πλαίσιο της διοργάνωσης, συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές, από κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι ATCOM, Google, Hepsiburada, HurricaneMedia, Microsoft, Qualco, RakutenViber, TheNewtons Laboratory, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη κ.ά.

Κεντρικός ομιλητής στο διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2024 ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος πραγματοποίησε και τα εγκαίνια της διοργάνωσης, μαζί με τον κ. Τάσο Τζήκα, Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO. 

Υπογραμμίζοντας τον διεθνή χαρακτήρα της διοργάνωσης και τη σπουδαιότητά της στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, στην ECDM Expo NORTH 2024 συμμετείχαν, εκτός από τη Γενική Γραμματέα του GR.EC.A κ. Μαρίνα Βασιλαρά, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Ρουμανίας κ. Cristi Movila, η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Κροατίας κ. Kristina Matic και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Βουλγαρίας κ. Ivo Todorov.

Η ECDM Expo NORTH 2024 διοργανώθηκε υπό τις αιγίδες του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του GR.EC.A και του iabHellas και με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: 3ds, AstroLabs, Softexpert.

Digital Sponsors: Web Expert, Γενική Tαχυδρομική, cs-cart Hellas

Supporter: izMedia

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικά θα γίνεται η δήλωση απώλειας διαβατηρίου μέσω του gov.gr

Μέσα από μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν πλέον την Αστυνομική Υπηρεσία ή την Προξενική Αρχή.