ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Θεσσαλονίκη: Έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη εταιρειών, από διεθνή brands, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 11 το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, 17 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει να υποδέχεται επισκέπτες και συνέδρους η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2024, η διήμερη διεθνής εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση, που πραγματοποιείται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.‍

Πρόκειται για το μεγαλύτερο επαγγελματικό event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα και τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, το οποίο φέτος διοργανώνεται στις 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Στους εκθεσιακούς χώρους της διοργάνωσης θα υποδεχτούν τους επισκέπτες, εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το ευρύτερο φάσμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, όπως Digital Agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία eShop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρείες ψηφιακών πληρωμών, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες logistics κ.ά.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo NORTH 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση, είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο.

Διήμερο διεθνές συνέδριο

Στο διήμερο διεθνές συνέδριο της διοργάνωσης, το οποίο στην προηγούμενη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 σύνεδροι, θα συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη εταιρειών, από διεθνή brands, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στους τομείς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ που δραστηριοποιούνται.

Κεντρικός ομιλητής στο διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2024 θα είναι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Οι διεθνούς κύρους ομιλητές που θα παραβρεθούν, θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις στη βιομηχανία του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Digital Marketing.

Το κόστος του εισιτηρίου για το διήμερο διεθνές συνέδριο είναι 75 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες.

Για τα μέλη του GR.EC.A και του iabHellas προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο, με κόστος 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση των ομιλιών.

‍Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο περιλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
  • Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
  • Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
  • 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο
  • Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
  • Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)

Περισσότερα για τη ECDM ExpoNORTH 2024, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της: https://ecdmexponorth.com

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την πλατφόρμα καταγγελιών που αφορά μέτρα πυροπροστασίας

Οι πολίτες μέσω μιας απλής διαδικασίας στο gov.gr θα μπορούν να υποβάλλουν την αναφορά τους σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουν λάβει επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης.
ileia_paralia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εφαρμογή η πλατφόρμα των καταγγελιών για παραβάσεις στις παραλίες

Ο χρήστης με την εφαρμογή MyCoast θα μπορεί να υποβάλλει καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης. Πώς θα γίνονται οι καταγγελίες και ποιες οι ποινές που προβλέπονται.