ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου με ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Π. Μοσκοβισί. Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών και η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά.

Η Σχολική Κοινότητα  του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων στο πλαίσιο του  προγράμματος: «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»,  διοργανώνει εκδήλωση  με κεντρικό ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη, ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί,  με θέμα : «Ευρωεκλογές 2024».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών, όπως η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά και η συμμετοχική δημοκρατία. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση,  να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση σε οικείο περιβάλλον και να διατυπώσουν  σχετικές ερωτήσεις/ απορίες πάνω στο θέμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στις 12:30 μ.μ. στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ) Βριλησσίων, οδός Παύλου Μπακογιάννη και Πλαταιών και θα γίνει με την υποστήριξη του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Thessaloniki_real estate_akinita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα υπηρεσιών Δήμου Θεσσαλονίκης για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων

Οι δημότες θα πρέπει να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις» που είναι αναρτημένη: στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Epivatiko Ploio, Peiraias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών καθηγητών

Όπως σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών
ekpaideysi-panepistimia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία ΕΚΔΔΑ - ΕΚΠΑ για τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με το Δημόσιο

Προβλέπεται η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, με σκοπό την ανάπτυξη νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ζητήματα ψηφιακών δεξιοτήτων, καινοτομίας και πράσινης μετάβασης.