ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου με ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Π. Μοσκοβισί. Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών και η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά.

Η Σχολική Κοινότητα  του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων στο πλαίσιο του  προγράμματος: «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»,  διοργανώνει εκδήλωση  με κεντρικό ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη, ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Πιέρ Μοσκοβισί,  με θέμα : «Ευρωεκλογές 2024».

Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών, όπως η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά και η συμμετοχική δημοκρατία. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση,  να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση σε οικείο περιβάλλον και να διατυπώσουν  σχετικές ερωτήσεις/ απορίες πάνω στο θέμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στις 12:30 μ.μ. στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ) Βριλησσίων, οδός Παύλου Μπακογιάννη και Πλαταιών και θα γίνει με την υποστήριξη του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλεισμένος στο γραφείο του έμεινε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκπρόσωποι των φοιτητών υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε αποκλεισμός του πρύτανη στο γραφείο του, αλλά μια ειρηνική διαμαρτυρία, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση για τις πειθαρχικές κυρώσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 24.000 ακαδημαϊκές ταυτότητες αποθηκεύτηκαν στο Gov.gr Wallet

Μέσα από τη νέα δυνατότητα, οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν γρήγορα και απλά τη νέα ψηφιακή Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, να την αποθηκεύουν στο κινητό τους και να την επιδεικνύουν, όπου απαιτείται.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 114.000 εγγραφές μετρά έως σήμερα η επιστολική ψήφος

Οι εντός Ελλάδας εκλογείς που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν μέσω ταχυδρομείου ανέρχονται σήμερα σε 80.908, γεγονός που καταδεικνύει το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει και εντός της επικράτειας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσιάζεται σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Η λίστα των 35 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε έπειτα από διαδικασίες ανάδειξης ανά περιφέρεια που έλαβαν μέρος περισσότερα από 63.000 μέλη του κόμματος. Ποιος αντικαθιστά τον Δ. Παπανώτα.