ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Στις 30/6 λήγει η προθεσμία για να ρυθμιστούν τα δάνεια του τέως ΟΕΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για τους δανειολήπτες του τέως ΟΕΚ ορίστηκε η νέα ημερομηνία για αιτήσεις ρύθμισης των δανείων.

Για τους δανειολήπτες, που έχουν λάβει δάνεια του τέως ΟΕΚ, έχει οριστεί νέα καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις ρύθμισης των δανείων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, η νέα καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις ρύθμισης των δανείων, είναι η ‪30η Ιουνίου 2020‬ με την διαδικασία και τις ρυθμίσεις της προγενέστερης Υπουργικής Απόφασης.

Παράλληλα, με την νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, δίνεται η δυνατότητα σε δανειολήπτες που έχουν υποβάλει αίτηση για τον Ν. 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) να ενταχθούν στις ρυθμίσεις του ΟΑΕΔ, χωρίς να παραιτηθούν από την αίτηση του Ν. 3869/2010, όπως ήταν αναγκαίο μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για περισσότερες πληροφορίες οι δανειολήπτες μπορούν να απευθύνονται στην ΕΕΚΕ και να λαμβάνουν βοήθεια από εξειδικευμένους συμβούλους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονική ψηφοφορία της ΕΚΠΟΙΖΩ για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Με το υφιστάμενο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας να τελειώνει τον Απρίλιο η ΕΚΠΟΙΖΩ ζητά από την κυβέρνηση να κατοχυρώσει το δικαίωμα όσων βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής να προσφεύγουν στο δικαστήριο.
tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.
Trofima, Super Market, laxanika, lahanika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Φυσικά και λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα προτιμούν οι καταναλωτές

Και στις τρεις χώρες (Ελλάδα, Μάλτα και Γαλλία) οι καταναλωτές όταν αγοράζουν προϊόντα διατροφής, δίνουν ιδιαίτερα βαρύτητα στη «φυσικότητα» των τροφίμων, καθώς τα θεωρούν πιο υγιεινά.