ΓΔ: 1411.48 -0.74% Τζίρος: 23.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:26:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κλειστά 8 σχολεία στην Αττική μετά το 4ο κρούσμα κοροναϊού

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καθηγήτρια η οποία κάνει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στα οποία φοιτούν μαθητές που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Στην απόφαση να κλείσουν, για προληπτικούς λόγους, 8 σχολεία στην Αττική, προχώρησαν, με Κοινή Απόφαση τους, οι υπουργοί Παιδείας και Υγείας, μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, για σήμερα Παρασκευή για προληπτικούς λόγους και για εξέταση του ενδεχόμενου επαφής μελών των σχολικών κοινοτήτων με τους προσβληθέντες από κορονοϊό κλείνουν τα εξής σχολεία:

4ο ΓΕΛ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

11ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

1ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

19ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό είναι Ελληνίδα καθηγήτρια 36 ετών, η οποία δεν εργάζεται σε κάποιο σχολείο.

Επειδή όμως κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, οι αρχές εντόπισαν τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί της προκειμένου να τους θέσουν σε κατ' οίκον απομόνωση. Επίσης έχει κλείσει ο παιδικός σταθμός στον οποίο πηγαίνουν τα ανίψια της 36χρονης. Συνολικά περίπου 20 άτομα έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ