ΓΔ: 893.76 2.09% Τζίρος: 88.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στις 11 με 14 Ιουνίου το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Από τις 11 μέχρι τις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το διάστημα 5 με 8 Μαρτίου και αναβλήθηκε λόγω κοροναϊού

Το διάστημα 11-14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Φόρουμ των Δελφών μετά την πρόσφατη αναβολή του για προληπτικούς λόγους λόγω κοροναϊού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση εκ μέρους των διοργανωτών.

«Η τελική μας απόφαση για την οργάνωση του Φόρουμ τον Ιούνιο θα είναι σύμφωνη με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας», διαβεβαιώνουν οι διοργανωτές του Φόρουμ των Δελφών. Επισημαίνουν πως προτεραιότητά τους «παραμένει πάντα η υγεία και η ασφάλεια των ομιλητών, των συνέδρων, των συνεργατών μας και των κατοίκων της περιοχής».

Υπενθυμίζεται πως αρχικά το φετινό φόρουμ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Μαρτίου.

Στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ έχει προγραμματιστεί να πάρουν μέρος εκπρόσωποι μεγάλων fund που διαχειρίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και έχουν τοποθετηθεί στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσουν για επενδύσεις ως συμμετέχοντες σε πάνελ, αλλά και στο πλαίσιο των συζητήσεων και στρογγυλών τραπεζιών που διοργανώνονται κάθε χρόνο στους Δελφούς.

Ανάμεσά τους, οι διαχειριστές κεφαλαίων κορυφαίων fund όπως, για παράδειγμα, το Oaktree, το Macquire, η Pimco, η Intrum, η Bain capital, η Triodos, το Threshold και η General Catalyst. Το παρόν είχε ανακοινωθεί ότι θα δώσουν επίσης όλες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες, το Χρηματιστήριο και μεγάλα ονόματα, όπως η EOS, η EUROXX και η AXIA.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πράσινη επένδυση στη Λέσβο, 40.000 ελιές μεταμόρφωσαν γη στο Σίγρι

Δίπλα στο νέο οδικό άξονα Καλλονής - Σιγρίου, στο Μουσείο φυσικής ιστορίας και τον πλούτο της ανάδειξης των απολιθωμάτων της περιοχής, μια νέα καινοτόμα «πράσινη» επένδυση με μυρωδιές πολιτισμού της ελιάς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο η υπογραφή για την επένδυση της Volkswagen στην Αστυπάλαια

Μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κ. Φραγκογιάννης, θα συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του ΔΣ της Volkswagen AG.