ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:38:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αναστέλλονται οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης

Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής κινητοποίησης για τη μη διασπορά του κοροναϊού και έχει ισχύ 14 ημερών. Σταματούν και τα θεωρητικά μαθήματα.

Σε αναστολή των εξετάσεων που αφορούν στην απόκτηση άδειας οδήγησης, μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, ειδικής άδειας ταξί και κάθε άλλου είδους εξέτασης που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών για τις επόμενες 14 ημέρες, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής κινητοποίησης για τη μη διασπορά του κοροναϊού, στην οποία συμπεριλαμβάνονται μέτρα όπως η αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τις επόμενες 14 ημέρες..

«Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών», επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης,

Ακόμα, πρόσθεσε ότι οφείλουν να διακόψουν κάθε είδους θεωρητικού μαθήματος όλες οι σχολές οδηγών (ΚΘΕΥΟ Κέντρα Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών) που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αττικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε ο δρόμος για το διευρυμένο Κέντρο Υγείας Ανατολικής Αττικής

Την δέσμευση ποσού ύψους 20 εκατ. ευρώ για την πρώτη φάση του νοσοκομείου στην Αν. Αττική ανακοίνωσε η Περιφέρεια που αναφέρει ότι εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια για την κατασκευή του έργου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδιασμός για ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης στην Αττική

Μέσω του ΠΕΠ 2014-2020 και με προϋπολογισμό περίπου 180 εκατ. ευρώ υλοποιήθηκαν 44 έργα, ενώ σχεδιάζεται η δημιουργία ενός πρότυπου Κέντρου Υγείας στην Αν. Αττική και την κάλυψη των αναγκών σύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων στα νοσοκομεία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΝΠΕ θα διανέμει 140.000 μάσκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας θα δοθούν από 40.000 μάσκες και οι υπόλοιπες 100.000 θα μοιραστούν στις άλλες περιφέρειες, με ενισχυμένο αριθμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.