ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Εκκενώθηκε το Golden Hall λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site του εμπορικού κέντρου, το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό καθώς κρούσμα θετικό στον ιό φέρεται να έχει επισκεφθεί το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Golden Hall.

Κλείνει το Golden Hall καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση που αναστήθηκε στο site του εμπορικού, υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα ανθρώπου που έχει επισκεφθεί το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Golden Hall.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID-19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο Golden Hall.

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε στην άμεση εκκένωση του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου Golden Hall.

Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα τα εμπορικά κέντρα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniko-experience park
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamda: Πρεμιέρα για το Ellinikon Experience Park, πρώτο έργο του Ελληνικού

Ανοίγει τις πόρτες του, το Experience Park του Ελληνικού που καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας.
The Ellinikon Experience Park
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamda: Παραδίδει το Ellinikon Experience Park, πρώτο έργο του Ελληνικού

Το Experience Park του Ελληνικού καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας. Ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου.
Ellinikon
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτήρια του πρωτοποριακού Commercial Hub στο Ελληνικό

Το Commercial Hub είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα. Μέσω της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 7.12 μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μια ψηφιακή βόλτα στον νέο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού.