ΓΔ: 2277.6 -1.15% Τζίρος: 709.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Τρένο Hellenic Train
Φώτο: Hellenic Train

Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ηellenic train στο X ο 59χρονος οδηγός φορτηγού παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση (ΑΣΙΔ) με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 1635 Θεσσαλονίκης – Σερρών. Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 16.30 σε φυλασσόμενη διάβαση στο χωριό Καλίνδια Κιλκίς.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ηellenic train στο X ο 59χρονος οδηγός φορτηγού παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση (ΑΣΙΔ) με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία. Όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της Hellenic Train είναι καλά στην υγεία τους. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας και κλιμάκιο της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τον οδηγό του φορτηγού. Οι 67 επιβάτες της αμαξοστοιχίας συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμαξοστοιχία Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία τρένων μεταξύ Σίνδου και Θεσσαλονίκης

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος - Θεσσαλονίκη αποκαταστάθηκε στις 00:45, μετά από διακοπή που ξεκίνησε στις 22:35 λόγω πτώσης δέντρου και διακοπής ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τη Hellenic Train.
Τρένο Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣΕ: Διερεύνηση εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Κιλκίς

Σύμφωνα με αρμόδιους του Οργανισμού στην περιοχή βρίσκονται συνεργεία του ΟΣΕ που εκτιμούν τη ζημιά, ενώ η γραμμή αναμένεται να μείνει κλειστή για περίπου 2 μήνες, προκειμένου να αποκατασταθεί.
Τρένο Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα από την Εισαγγελία για τα κομμένα καλώδια τηλεδιοίκησης

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε μετά την κοπή καλωδίων τηλεδιοίκησης στη γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης, κοντά στο Πλατύ Ημαθίας. Η Εισαγγελία ερευνά κακουργηματικές πράξεις και αναζητά υπεύθυνους, με εμπλοκή και της Αστυνομίας.
Λογότυπο Hellenic Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διακοπή δρομολογίων τρένων Σίνδος-Θεσσαλονίκη από πυρκαγιά

Λόγω πυρκαγιάς σε υποσταθμό κοντά στον σταθμό Θεσσαλονίκης, διεκόπη η κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος-Θεσσαλονίκη. Τρένα μένουν ακινητοποιημένα και αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις σε όλη τη γραμμή.