ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Η Τρ. Πειραιώς δωρίζει υγειονομικό υλικό για την μάχη κατά του κορονοϊού

Αρωγός στις προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα στέκεται η Τράπεζα Πειραιώς που θα δωρίσει υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης όπου της υποδείξει το υπουργείο Υγείας.

Θέλοντας να συνδράμει στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού, η Τράπεζα Πειραιώς αποφάσισε να δωρίσει υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης ώστε να ενισχυθούν οι άνθρωποι και οι αρμόδιοι φορείς του συστήματος Υγείας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, η Τράπεζα Πειραιώς, στις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα και η κοινωνία, θεωρεί ελάχιστη υποχρέωσή της να συμμετάσχει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και την προστασία της υγείας των πολιτών από τον ιό COVID-19.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και των ανθρώπων του συστήματος Υγείας, προσφέροντας υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης. Το υγειονομικό υλικό θα επιλέγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας, με στόχο να ενισχυθεί άμεσα και αποτελεσματικά εν μέσω των αυξανόμενων αναγκών που δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για έξαρση επιδημιών στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Εγκύκλιος του υπ. Υγείας προειδοποιεί για την πιθανότητα να εμφανιστούν κρούσματα γαστρεντερίτιδας, ηπατίτιδας Α, νοσήματα του αναπνευστικού καθώς έξαρση του ιού του Νείλου. Τί πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι των περιοχών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βία κατά των γιατρών στο επίκεντρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ,οι γιατροί τους γιατρούς προστατεύονται από ανυπόστατες μηνύσεις που δέχονται, ενώ ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε να υπάρξει υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που παρατηρούνται έντονα περιστατικά.