ΓΔ: 1726.52 1.73% Τζίρος: 193.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:08 DATA
businessdaily-Astynomia-DIAS
Φωτο: ΑΠΕ

Στοχευμένες ενέργειες κατά της νεανικής παραβατικότητας στη Θεσσαλονίκη

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας συλλογή στοιχείων και χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων στο Δήμο Ωραιοκάστρου, οι οποίοι πιθανόν εμπλέκονται σε παραβατικές ενέργειες.

Στη συλλογή στοιχείων και στη χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων στο Δήμο Ωραιοκάστρου που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας, προχώρησε χθες το βράδυ η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Τα στοιχεία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 61 άτομα, εκ των οποίων τα 55 ήταν ανήλικοι.

Κ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 30 προσαγωγές από την αστυνομία μετά τη λήξη της πορείας

Η κυκλοφορία των δρόμων δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Tα δρομολόγια του Μετρό διεξάγονται κανονικά, αλλά ο σταθμός «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» είναι κλειστός για το επιβατικό κοινό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η Λ. Νίκης κλειστή για αυτοκίνητα για 6 ώρες την Κυριακή

Οι οδηγοί πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους.