ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
αστυνομικός έρευνα βόμβας
Αστυνομικός ερευνά τον χώρο μετά από έκρηξη σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Στη φυλακή ο 42χρονος που εμπλέκεται στην έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος που συνελήφθη για τη βομβιστική επίθεση έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 38χρονης.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 42χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της έκρηξης βόμβας στις αρχές του μήνα, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή της μία 38χρονη.

Ο 42χρονος κατέστη κατηγορούμενος επειδή βρέθηκε αποτύπωμά του στη σακούλα, με την οποία η 38χρονη μετέφερε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Στην απολογία του ενώπιον του 1ου τακτική ανακριτή Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την έκρηξη, ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι φιλοξενούσε τη γυναίκα στο σπίτι του.

«Η σακούλα προέρχεται από προηγούμενη αγορά οικιακού σκεύους», απολογήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες. «Φεύγοντας από το σπίτι μου, η 38χρονη πήρε μαζί της τη σακούλα», φέρεται να υποστήριξε.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν προφυλακιστέο.

.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 32χρονου στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση δύο μεταναστών

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στην Εγνατία Οδό, που φέρεται να μετέφερε παράτυπους μετανάστες. Παρά την αντίστασή του, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και εντόπισαν δύο αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα στο όχημα, εκ των οποίων ένας ανήλικος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε ανήλικους και καταστήματα κατά της παραβατικότητας

Αστυνομικοί έλεγξαν 60 ανηλίκους και 11 καταστήματα στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου στο πλαίσιο δράσης για την πρόληψη παραβατικότητας και την αποτροπή κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
Ελληνική Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός έλεγχος στον Εύοσμο: 164 άτομα και 116 οχήματα ελέγχθηκαν

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή Κορδελιού-Ευόσμου, ελέγχθηκαν 164 άτομα και 116 οχήματα, στο πλαίσιο δράσης για την πρόληψη εγκληματικότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.