ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα με αύξηση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία το πρωί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ.  Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα και στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.

Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Με έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζεται η κακοκαιρία Erminio, που θα χτυπήσει

Έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται σήμερα σε πολλές περιοχές, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, ενώ δυνατοί άνεμοι και αφρικανική σκόνη αναμένονται στη νότια Ελλάδα.
Πλημμύρες Θεσσαλία εναέρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Ειδοποίηση 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από ειδοποίηση του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες των αρχών μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός από το 112 για κακοκαιρία στην Πιερία – Σε ετοιμότητα η Π.Ε.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι Πιερίας, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις λόγω έντονων καιρικών φαινομένων έως το πρωί της Πέμπτης. Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες με εντολή της αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου.