ΓΔ: 2660.2 0.25% Τζίρος: 15.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:47:36
Χειροπέδες σε άνδρα
Φώτο: Χειροπέδες σε συλληφθέντα

Στα χέρια της Αστυνομίας 49χρονος για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή

Συνελήφθη 49χρονος στον Δήμο Χαλκηδόνος, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με κοκαΐνη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται 49χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, χθες το μεσημέρι στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων,

• 1 αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη, συνολικού βάρους 12,13 γραμμαρίων,

• 1 ζυγαριά ακριβείας,

• το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και

• δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο ανήκε σε έτερο άτομο και για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια τον Απρίλιο του 2024.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για φθορά και διατάραξη δημοτικής υπηρεσίας

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2026 προξένησε ζημιές σε πόρτα Δημοτικής Υπηρεσίας και εξύβρισε τη φύλακα επειδή δεν του επετράπη η είσοδος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι σε ανήλικους και καταστήματα κατά της παραβατικότητας

Αστυνομικοί έλεγξαν 60 ανηλίκους και 11 καταστήματα στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου στο πλαίσιο δράσης για την πρόληψη παραβατικότητας και την αποτροπή κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.