ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lavipharm

Lavipharm: 21 τόνοι LAVISEPT για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η εταιρεία υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων.

Η Lavipharm, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πολιτείας και της κοινωνίας, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), συμμετέχει στην παραγωγή και δωρεάν διάθεση αντισηπτικών διαλυμάτων, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος υγείας.

«Κύριο μέλημά μας»,  σχολίασε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Lavipharm κ. Θανάσης Λαβίδας, «είναι η προστασία των συμπολιτών μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθήκοντος και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ασθενών. Σήμερα, η κοινωνία χρειάζεται την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας, με κάθε μέσο, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Επιβάλλεται να σταθούμε παραστάτες στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό υποστήριξης και τους φαρμακοποιούς, που όλοι τους αντιμετωπίζουν με σθένος πρωτοφανείς καταστάσεις. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει χρέος να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας».

Συνεισφέροντας έμπρακτα στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορoνοϊού, η Lavipharm παρέλαβε 20 περίπου τόνους αιθυλικής αλκοόλης από το Υπουργείο Υγείας και παράγει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία με αμείωτους ρυθμούς συνολικά 50.000 περίπου αντισηπτικά προϊόντα LAVISEPT των 500ml για διάθεση από την Πολιτεία στο σύστημα υγείας.

«Σε αυτή την εξαιρετική συγκυρία», τόνισε ο Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου Lavipharm, κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας, «η συνέχιση του έργου μας στην παραγωγή και στην εφοδιαστική αλυσίδα φαρμακευτικών και αντισηπτικών προϊόντων είναι πάνω από όλα καθήκον και έμπρακτη αλληλεγγύη. Η οικογένεια της Lavipharm βρίσκεται στις επάλξεις αυτής της συλλογικής προσπάθειας και ανταποκρίνεται χάρη στη συντονισμένη και αξιέπαινη προσπάθεια όλων των ανθρώπων μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 12 μέτρα του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, τι συνιστά

Aναμένεται ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διευκρινιστεί τις θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών, οι οποίοι είτε έχουν συμπτώματα, είτε έχουν βγει θετικοί στο τεστ.
covid-19-metallaxi-koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυξημένος κατά πολύ ο αριθμός των κρουσμάτων covid - 19 στη χώρα μας

Σύμφωνα με ειδικούς, η κορύφωση της εξάπλωσης της Covid-19 για τον φετινό χειμώνα αναμένεται μετά τα Φώτα, καθώς τότε θα προστεθούν και όσοι κόλλησαν κατά την Πρωτοχρονιά και την νυχτερινή διασκέδαση των ημερών.